TÜM EMEKLİLER SENDİKASI 4 YAŞINDA

banner35

Tüm Emekliler Sendikası Başkanı Erdal Demir, sendikanın 4. Kuruluş yılı için yazılı bir açıklamada bulundu.

TÜM EMEKLİLER SENDİKASI 4 YAŞINDA
Tüm Emekliler Sendikası Başkanı Erdal Demir, sendikanın 4. Kuruluş yılı için yazılı bir açıklamada bulundu. Başkan Demir;
“ Emeklilerin sendikalaşması ve yasal statüyü kazanması konusunda sistemin gösterdiği her türlü engellemelere rağmen, emekten yana emek ve kitle sendikacılığı adına çıktıkları yolun 4. Yılını doldurduklarını ,evrensel değerlere ters düşen ve emeklinin sendikal güç oluşumunu kabul etmek istemeyen sisteme rağmen Tüm Emekliler Sendikası 4. Yılında yurdun her yerinde örgütlük sürecini devam ettirirken, bir taraftan da yasal mücadelesine hukuksal bazda devam ettirmektedir.
Tüm Emekliler Sendikası emekten yana emeklinin sendikalaşma sürecini evrensel olan tüm haklarıyla beraber savunurken Türkiye’de kadın haklarından eğitim, sağlık, adalet ve sosyal alandaki tüm sorunları da yolun her yerinde destek olmaya çalışmasıyla kıvançlı bir süreci ve onuru yaşamaktadır” ifadelerine yer verirken tüm emek ve emeklinin sendikal mücadelesini veren emekli, kitle sendikacılığına gönül veren yurt çapındaki şube ve temsilciliklerin 4. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER