MUCİZE DOKTOR ADÜ'DE

banner35

Son zamanlarda önemli tedavilere imza atan, yaşama 90 yaşında ki insana bile yeniden yaşama selam dedirten, neredeyse başarıları her yerde konuşulan Kardiyolog Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz ayrıca eğitim görevlisi olarak bulunduğu ADÜ’de biri birinden önemli sonuçlara koşuyor!

MUCİZE DOKTOR ADÜ'DE
İpin ucundan yeni yaşama doğru.
Son zamanlarda önemli tedavilere imza atan, yaşama 90 yaşında ki insana bile yeniden yaşama selam dedirten, neredeyse başarıları her yerde konuşulan Kardiyolog Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz ayrıca eğitim görevlisi olarak bulunduğu ADÜ’de biri birinden önemli sonuçlara koşuyor!
Kardiyoloji dalında yeni bir vakadan geri çevirdiği Kuşadası’nın değerli gazetecilerinden olan İskender Avcı bu vakanın yaşayanı! Hiçbir satırına dokunmadan kardeşimizin yazdığı övgü, takdir ve teşekkür yazısını kamuoyuna haber olarak sunma görevini üstlendik! Sonuç kardeşimiz ve kamuoyu adına bizleri de sevince boğdu. YörükEfe gazetesi ADÜ’nün başarılarını takip etmekten uzak durmayacağımız, bilim yuvası olan ADÜ2nüün değerleri ile Aydın’ının gurur olması hepimizin gururu olacaktır!
 
Kahramanlar can verir Yurdu yaşatmak için Doktorlar hayat verir hastasını yaşatmak için;
Tüm dostlarımın bildiği üzere geçtiğimiz 23 ocakta Canım Abim Faysal Avcı ani bir kalp krizi sonrası hakkın rahmetine kavuşmuştu, öncesinde hiçbir belirtisi yoktu bizlere de hiç sıkıntısını belli etmemişti. Benim de hiçbir şikâyetim olmadığı halde Abim sonrası gerek ailem gerek dostlarımın baskısıyla 11 Şubat da Adnan Menderes Üniversitesi kardiyoloji öğretim üyesi Doçent Dr. Ufuk Eryılmaz Bey’e muayene oldum, kendisi gerekli tüm tetkikleri yaptıktan sonra beni Mr Anjiyo ya gönderdi, anjiyo sonrası kalbi besleyen en önemli lad damarının %80 ve diğer iki damarında büyük oranlarda tıkalı olduğunu öğrendik takiben Hocam Ufuk Eryılmaz 14 Şubat da hastaneye yatışımı sağladı.  15 Şubat da acil olarak Ameliyata götürdü. Böylece kurtardığı yüzlerce hasta gibi, beni de ipin ucundan aldı, öpülesi Mübarek elleriyle bana yeni bir hayat bağışlarken aynı zamanda beni sevdiklerime aileme sokak da ki dört ayaklı canlara da bağışladı. Hocam iyi ki varsın iyi ki yolumuz seninle kesişti, iyi ki sana güvendim, Ellerin de şifa buldum, Allah da seni Sevdiklerine bağışlasın kurtardığın kalplerin duası hep seni korusun kurtardığın hayatlar Cennetin olsun.
TEŞEKKÜRLER
UFUK HOCAM; Ekip çalışmasına önem veren Operasyon esnasında ekibine bilgi veren, görüş alan ve uygulayan bir Doktor.
Serviste yattığım sürece emeklerini asla ödeyemeyeceğim 2.Kardiyoloji bölüm çalışanlarına, Ufuk Hocamın Asistanlarına ve tüm ekibine şarkı söyleyerek memleketimi sorup beni psikolojik olarak yatıştıran adını bilmediğim hemşire hanım a, Ekran görüntülerini ameliyat masasına yollayan Ümit Afyoncuya. Sonsuz teşekkürler.
Bu sancılı süreçte beni telefonla arayan yüzlerce sevenime, mesajlarıyla bana moral veren sizlere de sonsuz teşekkürler.
Not: 50 Yaş sonrası hepiniz bir kalbinizi yoklattırın.
Yoksa Azrail kapıyı erken çalabilir.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER