TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ AYDIN ŞUBE HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR

banner35

Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şube Başkanı ve Yönetimi Aydın Bölgesi’nde engelli bireyler için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Dernek Başkanı Zeliha Gündoğdu öncülüğünde, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye vb. ihtiyaçların sağlanması için ilgili belediyelerin, kurumların, hayırseverlerin desteği ve katkısıyla daha da büyümeyi hedefleyen dernek, tüm çabasıyla pandemi döneminde de durmuyor.

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ AYDIN ŞUBE HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR
Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şube Başkanı ve Yönetimi Aydın Bölgesi’nde engelli bireyler için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Dernek Başkanı Zeliha Gündoğdu öncülüğünde, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye vb. ihtiyaçların sağlanması için ilgili belediyelerin, kurumların, hayırseverlerin desteği ve katkısıyla daha da büyümeyi hedefleyen dernek, tüm çabasıyla pandemi döneminde de  durmuyor.
200’ü geçkin üye sayısıyla her geçen gün kitlesini arttıran Aydın Şube, Aydın Bölgesi’nin farklı yerlerinde giyim kutularıyla üyelerine destek olmaya devam ediyor. Kamu yararına hizmet eden dernek çalışmalarını, ilçelerinde şube olmadığı için Efeler İlçesi’nden sürdürüyor. Gönüllü üyelerinde katılım sağladığı Sakatlar Derneği Aydın Şubesi daha fazla destek bekliyor.
Şube Başkanı Zeliha Gündoğdu ilçeleri ziyaret ederek yaptığı proje çalışmasında en son Germencik Belediyesi ile giyim kutuları adına protokol imzalarını attı. Proje ile yakından ilgilenen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e ayrıca teşekkürlerini ileten Gündoğdu, memnuniyetini  de dile getirerek giyim kutusu projesi için çalışmalara devam edeceğini belirtti.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021, 16:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER