EFELER TV’DE BELGESEL YAYINLARI BAŞLIYOR

banner35

Efeler Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

EFELER TV’DE BELGESEL YAYINLARI BAŞLIYOR
Efeler Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
  Sanata ve sanatçıya verdiği değerle Efeler’de yaşayan vatandaşların gönlünde taht kuran Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, vatandaşları belgesel yayınlarıyla buluşturacak.
   Efeler Belediyesi’nde belgesel yayınları 20 Şubat cumartesi günü başlıyor. Ödüllü Belgesel Film Yönetmeni ve Belgesel Sinemacılar Birliği üyesi Tahsin İşbilen’in yönettiği ‘Bir Cumhuriyet Aydını Mustafa Necati’ isimli belgesel, 20 Şubat Cumartesi günü saat 17.00'de Efeler Belediyesi’nin internet televizyonu Efeler TV’nin Facebook ve Youtube hesaplarından yayınlanacak.
   Katıldığı festival ve buluşmalarda izleyicilerden yoğun ilgi gören Tahsin İşbilen’in yönettiği ‘Maşatlık’tan Kurtuluşa’, ‘Bir Mübadele Hikâyesi Benim Giritli Limon Ağacım’ adlı belgeseller de önümüzdeki haftalarda Efeler TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.
    ÇOCUK OYUNLARI DEVAM EDİYOR
   Başkan Atay, pandemi döneminde çocukların hayatını online tiyatro yayınları ile renklendirmeye devam ediyor. Efeler Belediyesi’nin internet televizyonu Efeler TV’nin Facebook ve Youtube hesapları üzerinden, ülkenin dört bir yanındaki çocuklara ulaşan tiyatrolar, her hafta sonu minik izleyicileriyle buluşuyor.
 ‘Haydi Masallara’ adlı çocuk oyunu 20 Şubat Cumartesi günü, ‘Keloğlan ve Balık’ isimli oyun ise 21 Şubat Pazar günü 13.00 ve 16.00 saatlerinde çocuklara keyifli dakikalar yaşatacak.
 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021, 10:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER