HALKIN İÇİN HAKK İÇİN DİK DURACAKSIN

banner35

Efeler belediyesi başkanı Fatih Atay’ı, havada kalan cümlesiyle sözde gündeme getirmek isteyen JESTER DERNEK BAŞKANI Ufuk Şentürk sayısı parmakların birkaçını geçmeyen sözde gazetecinin sayesinde gündemde kalmak, kendinden bahsettirmek, Jeotermalin doğa, insan üzerinde ki zararlarını örtme adına, gayret göstermesine ve çabalamasına yetmeyecektir. Neden mi? Nedenini defalarca söyledik yine söyleyelim bu sefer kıyaslayarak tabii ki!

HALKIN İÇİN HAKK İÇİN DİK DURACAKSIN
Efeler belediyesi başkanı Fatih Atay’ı, havada kalan cümlesiyle sözde gündeme getirmek isteyen JESTER DERNEK BAŞKANI Ufuk Şentürk sayısı parmakların birkaçını geçmeyen sözde gazetecinin sayesinde gündemde kalmak, kendinden bahsettirmek, Jeotermalin doğa, insan üzerinde ki zararlarını örtme adına, gayret göstermesine ve  çabalamasına  yetmeyecektir. Neden mi? Nedenini defalarca söyledik yine söyleyelim bu sefer kıyaslayarak tabii ki!
Bir başkan düşünün adını da yazalım; Efeler belediye başkanı Fatih Atay seçim öncesi vaatlerde bulundu! Bugün halkına yani oy veren Efeler halkına sorsanız bu vaatlerden yüzde elliyi geçen kısmını kısa sürede yerine getirdiğini size sırasıyla saya bilir!
JESTER DERNEK başkanı Ufuk Şentürk’e Jeotermal tesisi sahipleri sorsa bizim için halkın belleğinde oluşan olumsuzlukları hangi ölçüde hafiflete bildiniz? Şüphesiz hemen bakınız efendim bende Fatih Atayı gündeme taşıdım diyecektir! Öylemi sanıyorsunuz sayın başkan? İnanın halkın kendisinde hiç karşılık bulmadı bu havada kalan sözleriniz, bu yöntemle de bulmayacaktır? Biz yardımcım olalım o zaman; halkın için dik durmak neyi ifade ederse onu yapıyor Fatih başkan, ama siz seracılığa, ucuz elektir iğe, sıcak kaynak suyu ile şehri ve bölgeyi ısıtma konusunda neler yaptınız? Jeotermal çiler içinde bir şey yapmadınız! Ne yapın biliyor musunuz? Tezel’den gidin ve teknolojilerini çağa uyarlamalarını tavsiye edin öncelikle!
2007 tarihinde kanunlaşan %1 idare payını 2020 de alma durumu ortaya çıkıyor, resmi kurum yöneten bir belediye başkanı görevini yapıp bu parayı almak için valiliğe müracaatını yapıyor, siz kahraman olmak için ya da basında bazı kalemlere prim kazandıran söz de yiğitliği arayan demecinizle gündem oluşturmaya çalışıyorsunuz! Buda tutmaz sayın başkan! Belediye başkanı göreve geldiğinden beri bu konunun karşısında halkın arkasında Hâk için dik durmaya devam ediyorsa, Büyük Şehir Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun dediği gibi biz yenile bilinir kaynakların enerjiye dönüştürülmesine karşı değiliz, teknoloji yetersizliği var olan birçok Jeotermal tesissileri için; peki bu söylemlere neden cevap vermiyorsunuz? Neden hayır yeterlidir, teknoloji fazlalığını bilimsel kurumlar tarafından inceletelim, hatta bu tesissilerin yoğun üretime geçtiği zaman çıkardıkları kimyasal maddelerin ölçümlerini yaptıralım diyerek Halktan yana tavrını koymuyorsunuz? Sizce b u Jeotermallerin sahipleri adına söylediğiniz; verin maliyetimizi çekip gidelim lafının arkasında duran tüm Jeotermal çiler adına mı konuşuyorsunuz, bunda bilmek istiyoruz basın olarak?
Biz Yörük Efe gazetesinin bu konuda hassasiyetini bilmiyorsanız, biz bir şey daha söyleyelim; biz bu bölge adına gazetecilik yapıyoruz, doğrudan yana, aksine iddiaları olan çıkar tek tek yüzümüze söyler bizde usulüne, adabına uygun cevap veririz!
Efeler belediyesi topraktan doğrudan üretimle hem belediyeye hem halkına hem de tarıma katkı koymaya, toprağa can vermeye çalışıyor, siz de toprağa akıttığınız kimyasalları, Menderese akıtıp ölümüne neden olduğunuz (Basın yıllardır bunu yazıp, çiziyor) canlıları,bu hataları ve yanlışları teknoloji takviyesi ile ortadan kaldırın ki hem doğa ile hem de toprak ile he allaşasınız!


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021, 21:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER