banner61

Başkan Demir'in 19 Mayıs mesajı

banner35

Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube Başkanı Erdal Demir 102. yılını kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajını yayınladı.

Başkan Demir'in 19 Mayıs mesajı
banner66

Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube Başkanı Erdal Demir 102. yılını kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajını yayınladı. Başkan Demir mesajında;

"ULUSAL BAĞIMSIZLIK BAYRAMIMIZIN  102 YILI KUTLU OLSUN
Tüm Emekli Sen Atatürk Devrim ve İlkelerine esastan bağlı ve 19 Mayis'ı Kurtuluş Savaşının başlangıç noktası, ulusal bağımsızlığımızın CUMHURİYET ve Demokrasinin basamaklarının tırmanmaya başladığı inancının ve ruhunun vücuda geldiği yer ve zamanı olarak biliriz.
Ülkemizin bağımsızlığını hiçe sayıp Emperyalist güçlere yaltakcilik yapanlara o gün ne  ders verildiyse bugünde tarihin tekeruru söz konusuysa bugün aynı dersi verecek şuur ve vatan aşkıyla hazır bir gençliğe sahiptir.
Ulusal ve Gençlik bayramı diye yıllardır yașattığımız bayramımızı, hangi şartlarda olursa olsun yaşatma kararligini gösterecek bilinç ve mücadele yapısına sahip bir milletin kendisiyiz.
Atatürk Devrim ve ilkelerinin devamı ve emanetcisi olan gençlik İzmir ve Onuncu yıl marşı ruhuyla her cephede bağımsızlık ve Cumhuriyet adına göreve hazırdır. Yeterki vatan ve onun bağımsızlığı söz konusu olsun" ifadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER