İYİ PARTİ AYDIN İL BAŞKANLIĞI PARTİNİN 4. YILINI KUTLADI

banner35

İyi Parti Aydın İl Başkanlığı kuruluşunun 4. Yılını ilçe örgütleri, yönetim kurulu ve parti üyeleri eşliğinde kutladı. İl Başkanı Süleyman Demirci öncülüğünde yapılan yemekli kutlamada İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecede ilçe başkanları, gençlik kolları, kadın kolları ve son olarak İl başkanı partinin 4. Yıl kuruluşu ile ilgili konuşmalarını gerçekleştirdiler.

İYİ PARTİ AYDIN İL BAŞKANLIĞI PARTİNİN 4. YILINI KUTLADI

İyi Parti Aydın İl Başkanlığı kuruluşunun 4. Yılını ilçe örgütleri, yönetim kurulu ve parti üyeleri eşliğinde kutladı. İl Başkanı Süleyman Demirci öncülüğünde yapılan yemekli kutlamada İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecede  ilçe başkanları, gençlik kolları, kadın kolları ve son olarak İl başkanı partinin 4. Yıl kuruluşu ile ilgili konuşmalarını gerçekleştirdiler. Kadın Kolları Başkanı Fatma Şakru yapmış olduğu konuşmada;

“4 yıl önce Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in” Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” sloganı ile çıktığı bu yolda İyi Parti’ni bir neferi olmaktan ben de gurur duyuyorum. Biliyoruz ki bizleri yok etmeye çalışan bu sistemin karşısında dimdik ve korkusuz durmak Cumhuriyet Kadınları olarak en büyük sorumluluğumuz. Girilmedik ev, çalınmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Bizler doğru ve emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Halkımızın teveccühü gösteriyor ki Genel Başkanımızın da defalarca söylediği gibi” Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacak” ifadelerine yer verdi.

İyi Parti İl Başkanı Süleyman Demirci ise yaptığı konuşmada Aydın teşkilatının İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ne Genel Başkanın da bulunacağı çok büyük bir kutlamaya katılım sağlayacaklarını belirten Başkan Demirci sözlerine şu şekilde devam etti;

“AYDIN’IN AYDINLIK YÜZÜNÜ GÖSTERECEĞİZ”

“Partimizin 4. Kuruluş Yıl dönümüne Aydın Bölgesi olarak katkı vereceğiz. Aydın’ın aydınlık yüzünü göstereceğiz. Bu etkinliklere katkısı olan başta Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan olmak üzere Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e İyi Parti Aydın teşkilatları adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Genel Başkanımızın da dediği gibi ”Biz özgür ve bağımsız bir partiyiz biz iktidara geliyoruz. Teşkilatlarımız her yönüyle iktidara hazırlanmalı, şımarık ve disiplinsiz davranışlar son bulmalı” Aydınlı üyeler olarak bizlere düşen görev birinci parti olmak için tüm enerjimizi ve aklımızı ortaya koymaktır. Genel Merkezimiz bizlere güveniyor ve biz de sizlere güveniyoruz” ifadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER