GENEL BAŞKAN ALİ BABACAN AYDIN’DA

banner35

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan İl Başkanlığı binasının açılışı için Aydın’a geldi. Öncelikle esnafla bir araya gelen Babacan sonrasında il binası önünde İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker ve teşkilatı eşliğinde Aydınlılar ile buluştu.

GENEL BAŞKAN ALİ BABACAN AYDIN’DA

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan İl Başkanlığı binasının açılışı için Aydın’a geldi. Öncelikle esnafla bir araya gelen Babacan sonrasında il binası önünde İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker ve teşkilatı eşliğinde Aydınlılar ile buluştu. Genel Başkan yapmış olduğu konuşmada, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirerek; Deva Partisi’nin ekonomik refahı düzelteceğinin sözünü vatandaşlara vererek konuşmasına şu ifadelerle devam etti;

“Biz nasıl yürüyeceğimizi çok iyi biliyoruz. Sevginin, saygının, eşitliğin, adaletin egemen olduğu bir refah devleri için hakikatin yolundan bir an bile ayrılmayacağımızı çok iyi biliyoruz. Hepsinden önemlisi biz bu ülkenin iyi bir yönetimi, demokrasiyi, adaleti ve zenginliği hak ettiğini çok iyi biliyoruz. Üretim yapan, yatırım yapan, ekonomimize can katan ama yaşadığı sorunları ancak kısık sesle konuşmak zorunda kalan, her türlü hakkına el konulma endişesiyle yaşayan sanayicimizin yanındayız. Yeni nesillere yaşanabilir bir çevre bırakabilmek için mücadele edeceğiz. Bizim konumumuz budur. Sayın Erdoğan milleti azarlıyor. Çünkü artık toplumla iç içe olmadıkları apaçık ortadadır. Biz vatandaşımızın söz hakkına sonuna kadar sahip çıkacağız. Biz herkesin ekonomik refahını düzelteceğiz. Dün Merkez Bankası’nın faiz kararı açıklandı. Bu Erdoğan’ın kararıdır. Bağımsız bir merkez bankası kalmadı arkadaşlar. Merkez Bankası’nın karar alması söz konusu olmaz olamaz.

“VATANDAŞ BORÇ İÇİNDE YÜZÜYOR”

Tek kişilik yönetimin ceremesini kimse çekemiyor. Alınan maaş kimseye yetmiyor. Emekliler maaşlarından şikayetçi. İnsanlar bir simitle açlığını gidermeye çalışıyor. Vatandaş borç içinde yüzüyor. Borcu borç ile artık döndüremiyorlar.

“KİMSEYİ AÇ KİMSEYİ AÇIKTA BIRAKMAYACAĞIZ”

İnsanların mutlu olduğu, eşitlik ve adaletin olduğu bir Türkiye istiyoruz. Deva Döneminde bolluk akacak, refah olacak. Kimseyi aç kimseyi açıkta bırakmayacağız. Ekonominin temelinde adalet var” ifadelerine yer veren Babacan, programın sonunda bina açılışını il teşkilatı eşliğinde gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2021, 15:35

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER