CHP’li Zencirci sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor

banner35

Cumhuriyet Halk Partisi Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci, yerel seçimlere kısa bir süre kala temposunu arttırdı.

CHP’li Zencirci sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor

İlçe genelinde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Zencirci, Ortaklar Mahallesi’ndeki esnaflarla bir araya geldi. Zencirci, Dağyeni Mahallesi’ni de ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci’nin saha çalışmaları devam ediyor. Yerel seçimlere kısa bir süre kala temposunu arttıran Zencirci, Ortaklar ve Dağyeni Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ortaklar ve Dağyeni Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Zencirci, kendisine gelen talep ve önerileri dikkatle dinledi. Ekibine sorunların tespiti için talimat veren Zencirci, göreve gelir gelmez vatandaşların önerilerinin kısa sürede hayata geçirileceğini söyledi. 

Zencirci, “İlçe Başkanımız Sn. Tayfur Bozdağ ve Meclis Üyesi adaylarımız ile birlikte gündüz programımız kapsamında; Ortaklar mahallemizde ki kahvehanelerimizi, dükkanlarımızı, esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Dağyeni mahallemizde ki kahvehanelerimizi ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür eder, çalışan emekçilerimize kolaylıklar dileriz” şeklinde konuştu.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER