HEMŞEHRİLERİNDEN BAŞKANA GÜVEN OYU “5 YIL DAHA SİZİ BAŞKAN GÖRMEK İSTİYORUZ”

banner35

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim çalışmaları kapsamında Karaova Mahallesi Efes Evleri Site sakinleriyle bir araya geldi. Toplantı da site sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Ömer Günel, çözüme kavuşturdukları sorunları ve bir sonraki dönem yapacakları hizmetleri anlattı.

HEMŞEHRİLERİNDEN BAŞKANA GÜVEN OYU “5 YIL DAHA SİZİ BAŞKAN GÖRMEK İSTİYORUZ”

Güne Kuşadalı hemşehrilerini ziyaret ederek başlayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ilk ziyareti Karaova Mahallesi Efes Evleri Site sakinleriyle gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda Başkan Ömer Günel’e büyük ilgi gösteren site sakinleri talep ve önerilerini iletti. Toplantıda konuşan Başkan Ömer Günel, hemşehrilerinin taleplerine karşılık geçmiş dönem yaptıklarını ve bir sonraki dönemde yapacakları hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca Kuşadası’na ve Efes Evleri sitesine yaptığı hizmetler için teşekkür eden Kuşadalılar Başak Ömer Günel’e, “5 yıl daha sizi başkan görmek istiyoruz” dedi.


Efes Evleri sitesinin sorunlarına köklü çözümler üreteceğini söyleyen Başkan Ömer Günel, “İmar konusu 40 yıldır çözülmemişti, ruhsat alamıyorlardı ama biz çözdük. Yağmur suyu hattı yapmadan yol yapsak olmazdı. Yağmur suyu hattı bitti, şimdi Mayıs ayında yolunuz bitmiş olacak. Alt yapısını yapmadigim hiç bir yerde üst yapıyı yapmadım. Nazilli sitesi Reşat Nuri Güntekin İlkokulu önündeki yollları yapmaya başladık. Bana güvenin ve sabır gösterin, bu dönem yaptığımın iki katını yapacağım” ifadelerini kullandı. 
“TOPLAMDA 6 BİN 500 METREKARELİK İKİ PARK YAPACAĞIZ”
Başkan Ömer Günel, Karaova Mahallesi’nde park talebinde bulunan bir site sakine, “Depremde iki gencimizi kaybettik. Onların isimlerini vereceğimiz iki park yapacağız. Projeleri hazır. Toplamda 6500 metrekare alanda iki parkı hizmete açacağız” bilgisini verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER