Hasan Dinçer, Umurlu'da Umutlandı

banner35

Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Hasan Dinçer ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Umurlu'da saha çalışması yaptı.

Hasan Dinçer, Umurlu'da Umutlandı

Cuma günü kurulan pazaryerini ve çevredeki esnafları ziyaret eden Hasan Dinçer, gördüğü ilgi karşısında umutlandı.
Hem pazarcı esnafın, hem de pazara gelen vatandaşların nabzının yüksek olduğu görüldü. Tüm pazaryeri saha çalışmalarında ülkenin ekonomik durumunun hissedilmesinin yanında, vatandaşlar bir çok konuda yakınmalarını dile getirdi.
Umurlu Mahallesinin bir adım ilerlemediği, belediye hizmetlerinin yetersizliği öne çıkan konular oldu. Gençlerin ve kadınların siyasette daha aktif olmasını ve kazanmasını isteyen çok kişi oldu. Pazar yerinde yeterli sayıda sağlıklı tuvaletin olmaması dile getirildi. Umurlu ile ilgilenen kimsenin olmadığı, hem Büyükşehir, hem de Efeler Belediyesinin ilçeye ilgi göstermediği çok sayıda kişi tarafından söylendi. İktidardan kimsenin uğramadığı, geldiklerinde kendilerine isteklerini bildireceklerini belirttiler. Çok sayıda kişi ise Umurlu belediye iken daha iyi durumda olduklarını, şimdilerde mahallenin üvey evlat muamelesi gördüklerini, siyasilerden sadece samimiyet istediklerini vurguladılar.
Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Hasan Dinçer;
"Biz her mahalleye, her insana eşit davranmak için geliyoruz.  Amacımız siyaset adamı olmak değil, hizmet adamı olmak. Ayrıştırmadan, uzlaştırıcı bir yönetim anlayışına sahibiz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz özellikle emekliler başta olmak üzere herkesi etkiliyor. Umurlu, ilçemizin en güzel yerlerinden biri. Biz yönetime geldiğimizde en iyi hizmeti alacağından kimsenin şüphesi olmasın. Mühendis bakış açısıyla, mühendis ağırlıklı ekibimizle en iyisini biz yapacağız. Biz diğerleri gibi siyasete batmadık. Temiz geçmişimizle, doğru yapımızla bu yarıştan galip çıkacağız."

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER