banner61

BAŞKAN MERSİN"AKP ise ne yazık ki artık kontrolünü iyice yitirmiş bön bön bakıyor"

banner35

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, son günlerde Ak Parti Hükümeti'nin yapmış olduğu zam yağmuru ile ilgili sert eleştirilerde bulundu ve konuyla ile ilgili basın açıklaması yaptı.

BAŞKAN MERSİN"AKP ise ne yazık ki artık kontrolünü iyice yitirmiş bön bön bakıyor"
banner66

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, son günlerde Ak Parti Hükümeti'nin yapmış olduğu zam yağmuru ile ilgili sert eleştirilerde bulundu ve konuyla ile ilgili basın açıklaması yaptı. Bşakn Mersin;

"Çok ama çok garip bir hafta yaşıyoruz, hiç alışık olmadığımız şeylere şahitlik ediyoruz. AKP gerçekten hayal ettiğini gerçek haline getiriyor. Medyada hani o marketlerde pahalı elektroniklere takılmasına alışık olduğumuz elektronik kelepçelerin koca koca yağ tenekelerine takılı olduğu fotoğrafları haber yapıyor. Hatta bebek mamalarına bile alarmlar takılıyor artık marketlerde. Market enflasyonu %50’yi aştı, millet gerçekten artık alamıyor.

AKP’nin ülkemizle tanıştırdığı ve bir diğer yenilik akaryakıt sektöründen. AKP sonunda mazotun fiyatının benzini geçmesini becerdi. Nasıl olur dediğinizi duyar gibiyim. Hakikaten böyle bir fiyasko dünyanın hiçbir yerinde bile yaşanmaz.

Bu halde çiftçimiz tarlasını nasıl sürecek, nasıl ekecek, nasıl biçecek bunu düşünen yok tabi.

Akaryakıt istasyonlarının artık yavaş yavaş pompalarında, virgülden önce tek hane göstergesini ikiye çıkaracak kalibrasyon yapmaya başladığını da duyuyoruz. Yani akaryakıt sektörü kısa zamanda benzinin, mazotun 10 lirayı aşma ihtimalini hiçte uzak görmüyor.

Bütün bunlar hakikaten bir haftanın içinde gerçekleşiyor. AKP ise ne yazık ki artık kontrolünü iyice yitirmiş bön bön bakıyor. Bizim eski çiftçi Posacı’da, eski bankacı Bay Mustafa’da diğerleri gibi, öylece seyrediyorlar koca bir ekonominin batışını.

Ne bir çözümleri, ne de çözmeye niyetleri var. Hepsi kendi derdinde. Millet markete girmiş girememiş, mazot benzini geçmiş, çiftçi ekmiş ekememiş emin olun bir gram bile umurlarında değil. Onlar kendi taslarını taraklarını toplayıp, gemi batmadan kendilerini kurtarma derdinde. Ne batan çiftçi, ne iflas eden esnaf, ne evinden çıkamaz hale getirdikleri emekli, ne de bankaların esiri haline getirdikleri çalışan kesim, bunların gündeminde yok.

Değerli dostlarım,

Bu gidişe dur demenin zamanı çoktan geldi. Seçim geldiğinde ne olacağını artık herkes biliyor. Ancak o kadar kötü yönetiyorlar ki erken seçim, hemen seçim, derhal sandık şart oldu. Bu millet bunların keyfini bekleyecek noktayı çoktan geçti; gelsin sandık, neyin ne olduğu çıksın ortaya" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2021, 09:24

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER