BAŞKAN DEMİRCİ'DEN VEKİL YAVUZ'A SERT TEPKİ

banner35

İyi Parti İl Başkanı Süleyman Demirci, Ak Partili Aydın Milletvekili Metin Yavuz hakkında sert açıklamalarda bulundu. Başkan Demirci; "Son günlerde Akp Milletvekili Metin Yavuz basına verdiği demeçlerde sanırım oy oranları düştükçe kaybetme korkusundan kirli ve yalan siyasetle saldırmaktadır. Sayın Yavuz’a tavsiyemiz Aydınlı’nın ve Aydın halkının sorunları ile ilgilenin"

BAŞKAN DEMİRCİ'DEN VEKİL YAVUZ'A SERT TEPKİ

İyi Parti İl Başkanı Süleyman Demirci, Ak Partili Aydın Milletvekili Metin Yavuz hakkında sert açıklamalarda bulundu. Başkan Demirci;
"Son günlerde Akp Milletvekili Metin Yavuz basına verdiği demeçlerde sanırım oy oranları düştükçe kaybetme korkusundan kirli ve yalan siyasetle saldırmaktadır. Sayın Yavuz’a tavsiyemiz Aydınlı’nın ve Aydın halkının sorunları ile ilgilenin" sözleriyle açıklamasına evam eden Başkan Süleyman Demirci;

"Son günlerde Akp Milletvekili Metin Yavuz basına verdiği demeçlerde sanırım oy oranları düştükçe kaybetme korkusundan kirli ve yalan siyasetle saldırmaktadır. Sayın Yavuz’a tavsiyemiz Aydınlı’nın ve Aydın halkının sorunları ile ilgilenin...
Sayın Yavuz açılım süreci adı altında PKK terör örgüt elebaşı Abdullah Öcalan’a mektup yazdırtıp Barış güvercini diyerek 21 Mart Nevruz bayramında Diyarbakır Meydanların da Mektubu  biz mi okuttuk , Mahkemelerde ‘’ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR’’ yazmasına rağmen  Habur’da Çadır mahkemeleri kurarak Teröristlerin ayaklarına biz mi gittik. 3-5 oy fazla alabilmek için PKK elebaşı Abdullah Öcalan’a seçim öncesi mektup yazdırarak Devletin Kanalı TRT1 de biz mi okuttuk. Abdullah Öcalan’a sayın demeyi suç olmaktan biz mi çıkardık,  Selahattin Demirtaş ile masaya biz mi oturduk, 73 kahramanımızın katili Osman Öcalan’ı TRT’ye biz mi çıkardık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşku ile kutlayacağımız günde, teröristleri sınırdan silahları ile birlikte coşku ile  gönderirken lahmacunları biz mi ısmarladık, PKK terör örgütüdür, sayın Yavuz ama masaya neden oturdunuz , Bizler kimsenin konfetilerini temizlemedik, Meydanlarda megri megri diye bağırmadık, Barzani’yi  Parti kongresine davet edip Türkiye seninle gurur duyuyor diye bağıranlar biz değildik, PYD Eş Başkanı Salih Müslim’i kırmızı halılar ile biz karşılamadık , Oslo’da Dolmabahçe de masaya oturmadık. Yaşlı ve hasta diye kimseyi Cezaevinden çıkarmadık, Biz kimseye ne istedilerse vermedik, Kimsenin arkasından bitsin bu hasret dön artık demedik. HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ BİZİ KİMSE KANDIRMADI. Sahi sayın Yavuz önce bunları bir açığa kavuşturmak gerekmez mi. Bunlar olurken sesiniz neden çıkmadı.
Sayın Yavuz , diyet mi ödüyorsunuz diyorsunuz , biz kimseye diyet ödemeyiz tek ödeyeceğimiz diyet YÜCE TÜRK MİLLETİNE dir bunu unutmayın . Millet ittifakı  İstanbul , Ankara , İzmir , Adana gibi Büyük şehir Belediye seçimlerini Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan Vatandaşının oylarının teveccühü ile kazanmış ve 2 yıldır Sosyal Belediyecilik nasıl yapılır bütün engellemelere rağmen bütün Milletimize göstermektedir. Diyet ödeniyor diyenler aslında seçimleri diyet ödeyerek kazandığı anlaşılıyor sayın Yavuz İstanbul ve Ankara Belediyelerinin yönetimi 25 yıldır sizde idi acaba sizler 25 yıldır diyet mi ödediniz, siz 25 yıldır ne verdiniz ki bu güne kadar size oy verdiler hep kazandınız demek ki bu seçimlerde  veremediniz de mi kaybettiniz acaba doğrumu. Bunlar hakkında hiç konuşmuyorsunuz.
Sayın Yavuz, Biz İyi Parti olarak Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetine gönülden Bağlı ,vatanını, milletini, Bayrağını, ezanını  gönülden seven Türkiye Cumhuriyeti Kimliği taşıyan 84 milyon vatandaşımız bizim kardeşimizdir. PKK’ya terör örgütü diyemeyen , Terör örgütü ile arasına mesafe koyamayan kişiler bizim ile kardeş değildir, olamaz. Bizim Vatan sevgimiz Anayasamızın İlk 3 maddesi gibidir. değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Sayın Yavuz size son sözümüz; zaten kafanız karışık, biz daha da fazla kafanızı karıştırmayalım. Gazete köşelerinde Muhalefete laf yetiştireceğinize Aydın halkının karşısına çıkıp bir dertlerini dinleyin, Mecliste talimat ile el kaldırıp indirmekten ise Meclis kürsüsüne çıkıp Aydın ve Aydınlının sorunlarını konuşun. 
İyi Partili Korkmaz İyi Parti bir Cesurlar harekatıdır. Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2021, 21:12

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER