Aydın’da kadınlar unutulmaz bir gece geçirdi

banner35

Aydın Magazin Ajans tarafından düzenlenen ‘Kadınlar Matinesi’nde bir araya kadınlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Aydın’da kadınlar unutulmaz bir gece geçirdi

Ülke genelinde aşılanma oranların yükselmesiyle birlikte hayat da yavaş yavaş normale dönmeye devam ediyor. Pandeminin etkilerinin azalmasıyla canlanan sosyal hayat, tüm hızıyla eski rengine kavuşmaya başladı. Aydın Magazin Ajans’ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği ‘Kadınlar Matinesi’ organizasyonu katılımcılara oldukça keyifli anlar ve unutulmaz bir gece yaşattı. Şehrin gözde mekanlarından Elit Karen Restaurant’da gerçekleştirilen kadınlar matinesi, Roman havalarının prensi DJ Yılmaz’ın muhteşem konseriyle başladı. İstek parçaların seslendirmesiyle daha da renklenen matinede, DJ Yılmaz, tüm misafirleriyle oldukça yakından ilgilendi. 

Matinede sahne alan bir başka isim ise İzmir'in tanınmış zennesi Arif Saçlı oldu. Ünlü zenne dans şovlarıyla kadınlara muhteşem bir dans ziyafeti sundu. Çok sayıda davetlinin katılımı ile yoğun ilgi gören matine ile ilgili kısa bir açıklama yapan Aydın Magazin Ajans ortaklarından organizatör Ceyda Kuzey, Toplumda çok önemli yeri olan kadınların bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirterek “Kadınlarımız günlük hayatın yorgunluğunu, stresini müzik ve sohbet eşliğinde atmaları için eğlenceli saatler yaşayıp, bu tarz organizasyonlarla motive olsunlar istedik” dedi.

Bu tür programları belirli aralıklarla yapmayı düşündüklerini de söyleyen Kuzey; “Matinemize yoğun katılım oldu. Keyifli ve eğlenceli güzel bir matine geçirdik. Ben etkinliğimizin hazırlanmasında emeği geçen Aydın Magazin Ajans’da ortağım Gazeteci Melek Gürbüz’e, Elit Karen Restaurant işletme sahibi Gaye Oral Çelik’e ve tüm personeline, matineye yoğun katılım sağlayan kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Sürprizlerle dolu, dans ve müzik eşliğinde, eğlenceli saatler yaşayana kadınlar unutulmaz bir gece geçirirken anılar da iz bırakacak gecenin sonunda çekilen fotoğraf karelerinde hep mutlu kadınlar vardı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2021, 16:00

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER