RIDVAN EŞİN: “ÇANAKKALE’DE YAŞANANLAR, VATAN SEVGİSİNİN EN CANLI ÖRNEĞİDİR.”

banner35

Aydınlı iş insanı, Eşin Group Yön. Kur. Bşk. Avukat Rıdvan Eşin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

RIDVAN EŞİN: “ÇANAKKALE’DE YAŞANANLAR, VATAN SEVGİSİNİN EN CANLI ÖRNEĞİDİR.”

Aydınlı iş insanı, Eşin Group Yön. Kur. Bşk. Avukat Rıdvan Eşin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Eşin, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Çanakkale’de yaşananlar, mevzu vatan toprağı olduğunda, milletimizin kadın, erkek, çocuk demeden nasıl bir mücadeleye girebileceğini, gözünü kırpmadan şehadete yürüyebileceğini bize göstermiştir.  Bunun adı vatan sevgisidir ve yaşananlar bunun en büyük kanıtıdır. Çanakkale Zaferi, şehit kanlarıyla kazanılmış büyük bir destandır.

Bu zafer, askeri başarının yanında, manevi bir yardımın ulaştığı bir zaferdir. Nusret mayın gemimiz boğaza mayın döşemek için hareket ettiğinde bir anda ortaya çıkan bulutların onu kamufle etmesi, Seyit Onbaşı’nın bir insanın kaldıramayacağı ağırlıktaki top mermisini kaldırıp ateşlemesi, zehirli gaz kullandığı belirtilen düşman askerlerinin rüzgarın ters esmeye başlamasıyla kendi gazlarının hışmına uğramaları… Bunlar Çanakkale’de yaşananların, Hilal’in Haç’a karşı verdiği mücadelenin ve kazandığı zaferin de kanıtıdır.

106. Yıldönümünde, 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizi kutluyor, şehit kanlarıyla sulanmış bu vatanı bize emanet eden şehitlerimizi saygıyla anıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 20:11

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER