banner61

Aşağıörencik Eycelli yolu dört mevsim açık olacak

banner35

AŞAĞIÖRENCİK-EYCELLİ YOLU DÖRT MEVSİM AÇIK OLACAK

Aşağıörencik Eycelli yolu dört mevsim açık olacak
banner66

Nazilli Belediyesi ekipleri, Aşağıörencik-Eycelli Mahallesi arasındaki 1 kilometrelik hatta kilit parke taşı döşeyerek iki mahalle arasındaki ulaşımı rahatlattı.

Kent merkezine 16 kilometre mesafede bulunan Aşağıörencik-Eycelli güzergahında Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Çalışmalarda araç geçişini rahatlatmak için eski toprak yol stabilize edilerek parke kaplama işlemleri gerçekleştirildi.

Belediye faaliyetlerini yakından takip eden Mahalle Muhtarları Haydar Kırbaş ve İbrahim Kılıç özellikle kış aylarında meydana gelen aşırı yağışlarda ulaşımın durma noktasına geldiğini ve her yıl yolları yeniden düzenlemek zorunda kaldıklarını belirterek yeni yapılan yoldan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın da destekleriyle yol yapım işlemlerinin hızla devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Devletimizle, milletimizle el ele şehrimizin dört bir yanına hizmet götürmeye devam ediyoruz. Kent merkezimizde olduğu gibi merkezden uzak noktaların da sorunlarının çözümü noktasında kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk gün başlattığımız ‘kalkınma kırsaldan başlar’ anlayışımızı yaptığımız her çalışmada desteklediğimize inanıyorum. Emeklerinden dolayı tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023, 16:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER