banner61

Kuşadası’nda balıkçı barınağı temizlendi

banner35

KUŞADASI İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE GÖNÜLLÜLER İLE BİRLİKTE BALIKÇI BARINAĞINDA KARADA VE SUALTINDA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILARAK FARKINDALIK OLUŞTURULDU.

Kuşadası’nda balıkçı barınağı temizlendi
banner66

Kuşadası İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gönüllüler ile birlikte balıkçı barınağında karada ve sualtında çevre temizliği yapılarak farkındalık oluşturuldu.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde balıkçı barınağında çevre temizliği yapıldı. Kuşadası Kaymakamlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikte gönüllülerin de katılımıyla balıkçı barınağının karasal alanlarında ve su altında temizlik yapılarak farkındalık oluşturuldu. Çevreyi temiz tutma görevinin sadece belediyeler ve kurumların olmadığına dikkat çekilirken, vatandaşlarında bu konuda duyarlı olmaları gerektiğinin altını çizildi.

Konu ile ilgili Kuşadası Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada “Çevre Haftası etkinliği çerçevesinde İl ve İlçe Tarım Müdürlüğü personelleri, Güzelçamlı Su Ürünleri Kooperatifi yetkili ve üyeleri ile birlikte balıkçı barınağı karasal alanında ve barınak içi su altında temizlik gerçekleştirildi” ifadeleri yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER