banner61

Aydın’da 33 basketbol heyecanı

banner35

AYDIN (İHA) - GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ 2022/2023 FAALİYET PROGRAMINDA YER ALAN VE AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE DÜZENLENEN 33 BASKETBOL GRUP MÜSABAKALARI 6-7 HAZİRAN TARİHİNDE AYDIN LİSESİ BASKETBOL SAHASINDA OYNANAN İLK KARŞILAŞMAYLA BAŞLADI.

Aydın’da 33 basketbol heyecanı
banner66

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2022/2023 faaliyet programında yer alan ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 33 Basketbol Grup Müsabakaları 6-7 Haziran tarihinde Aydın Lisesi basketbol sahasında oynanan ilk karşılaşmayla başladı.

Seremoni ile başlayan Grup maçlarına 8 ilden toplam 50’ye yakın sporcu katılım sağladı. Ev sahibi Aydın’ın yanı sıra Denizli, Manisa, Kütahya, Antalya, İzmir, Uşak, Muğla’dan gelen 33 basketbol takımları iki gün boyunca mücadele gösterecek.

Büyük bir heyecanla başlayan maçlarda gençlerin yetenekleri ve takım oyunlarını sergileyerek geldikleri illeri temsil etmek için sahada ter döküyor.

İki gün boyunca sürecek şampiyona sonunda derece elde eden takımlar 22-24 Haziran 2023 tarihlerinde Nevşehir’de düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER