Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, yarın gerçekleştirilecek YENİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı seçimi öncesinde bir mesaj yayımlayarak yarışacak adaylara başarılar diledi.

​Başkan Yetişkin, ilçe başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Kaan Erçetin, Ezgican Kocabaş ve Mustafa Dinç’i tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:

​"Yarın gerçekleştirilecek YENİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı seçiminde aday olan Sn. Kaan Erçetin, Sn. Ezgican Kocabaş ve Sn. Mustafa Dinç kardeşlerime başarılar diliyorum. Parti üyelerimizin oylarıyla gerçekleşecek bu seçimin, örgüt irademizin tescili ve hem parti içi hem de ülke demokrasimiz açısından büyük önem taşıdığına inanıyorum. Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in önderliğinde, ilk seçimde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz."

Ali Çankır'dan acı haber!
Ali Çankır'dan acı haber!
İçeriği Görüntüle

​Parti içi demokrasinin ve örgüt iradesinin altını çizen Yetişkin, seçimin parti ve ülke demokrasisi adına hayırlı olması temennisinde bulundu.