İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk’ün Hızına Yetişilmiyor

banner35

14 Mayıs seçim takvimi ilerlerken seçime sayılı günler kala İYİ Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da çalışmalarına hız verdi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk’ün Hızına Yetişilmiyor

İl ve ilçe başkanlıkları ile koordineli şekilde milletvekili adayları da sahada hummalı bir çalışma başlattı. Aydın genelinde 17 ilçenin tamamında sokakları adım adım gezen İYİ Partililer vatandaşlardan da büyük destek görüyor.

  1. Dönem Milletvekili adayı olan Ahmet Ertürk’ da seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Partili Ertürk günde 21 saat vatandaşlarla beraber.

Siyasetçi ve halk bütünleşmesinin en güzel örneklerinden birini sergileyen IYI Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, Gece geç saatlere kadar sadece seçim çalışması değil halkın davet ettiği tüm cemiyette de katılıyor.

İyi Partili Ertürk’ü ilk durağı Kuşadası ilçesi oldu.

Kuşadası Belediyesi’nin de katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Konya Hadimliler Pilav Etkinliği ‘ne katılan Ahmet Ertürk, vatandaşlarla samimi sohbetlerinde projelerini de anlatarak mecliste Aydın’da yaşayan her vatandaşın sesi olacağını vurguladı.

SON DURAK KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ

Ertürk’ün son durağı ise Karadeniz Kültür Derneği programı oldu. Burada İyi Partili Ertürk vatandaşların ilgi odağı oldu.

Ahmet Ertürk ile Karadenizli vatandaşların da sıcak kucaklaşması ile vatandaş siyasetçi ilişkisinin güzel örneklerinden biri olarak hafızalara kazındı.

Ahmet Ertürk’ün ziyaretlerine İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayatı Atlı da eşlik etti.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER