banner61

Aydın’da jandarma ekipleri vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor

banner35

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN '1-7 MAYIS TRAFİK HAFTASI' DOLAYISIYLA ÇEŞİTLİ BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Aydın’da jandarma ekipleri vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor
banner66

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından ’1-7 Mayıs Trafik Haftası’ dolayısıyla çeşitli bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda ’Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz’ sloganı ile vatandaşlara, sürücü ve yayalara; temel trafik kuralları, trafik işaret levhaları karşıdan karşıya geçişler, okul geçidi ve yaya geçitlerinin kullanımı, bisiklet kullanımı, bisiklet kullanırken koruyucu malzemelerin önemi konularında eğitim verildi. Öğrencilere, ’Yolların Dili Projesi’ çerçevesinde temel trafik kurallara hakkında bilgilendirme yapıldı. Yol kontrol noktalarından geçen sürücüler ve yolculara da bilgilendirme yapılarak kolonya ve şeker ikramında bulunuldu. Öte yandan, ekipler tarafından kahvehane, pazar, sokak ve kalabalık meydanlarda gerekli çalışmalar yapılarak afişler asıldı. Jandarma ekipleri ayrıca trafik kazası mağduru vatandaşlar da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER