Bozdoğan’a Projeleriyle Ses Getirecek İddialı Bir Aday

banner35

Mustafa Galip Özel! Bozdoğan CHP’si belediye başkan adayı! Bozdoğan’ı adım adım arşınlamış, köylerine ziraat alanında, tarım alanında başkanı olduğu Ziraat odasından ve il oda meclisinden hizmetler çıkarmış bir aday! Aydın’ın doğusunun merasını bir boydan bir boya elektrik hattı götürecek kararın mimarlarından, ziraat ve tarım üretimine katkısını sağlayan bir aday!

Bozdoğan’a Projeleriyle Ses Getirecek İddialı Bir Aday

Bozdoğan’ın kaynaklarını atıl durumdan, Madran suyunu, gazozunu tekrar gündeme oturtmayı ve taşımayı hedef almış bir aday! Hayvancılık ve tarımın Bozdoğan için hayati önem taşıdığını söyleyen, bununla kalmayıp güneşten enerji elde etmenin ne büyük bir imkân olduğunu savunan bir aday! İsmini sır gibi sakladığı, dünya bankasından kaynak sağlanacak bir tarım projesi! Bu konuda çok iddialı ve bu projenin Bozdoğan’ın kaderini değiştireceğini söyleyen bir belediye başkan adayı!
Ziraat odası başkanlığına geldiği dönemde oturacak bir yeri olmayan ama bugün binasına kavuşturan, üyelerinin seve seve koşarak hizmet adına aidatını ödemeye gelmeyi sağlayan bir aday!
Bozdoğan tarım ve ziraatçısına, ziraat odasından en uygun rakamlardan tohum sağlayan bir aday! Süt üreticisinin sütünü en iyi rakamlarla pazarlamayı sağlamak adına bir kooperatifi hayata geçirmeyi amaçlayan bir aday! CHP Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip söyleşide bütün bunları bir solukta ve heyecanla anlatırken, halka dokunacak, halkın içinde olacak, halk meclisin oluşturacağını, halkın sorunlarını ayağına giderek çözümler üretecek çalışma ağını kuracağını, Bozdoğan Kent Konseyini de kurarak halka büyük hizmetler sunacaklarını söyleyen Mustafa Galip; borçlarından dolayı dert yanan belediyeciliği değil, üreten ve halkına kazandıran, hizmeti ayağına götüren bir yerel belediyeciliği yaratacağını söyledi! Bozdoğan halkının bu fırsatı değerlendireceğini ve tercihlerini kendisinden yana kullanacaklarına inandığını söylüyor!

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 16:53

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER