AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Orhan Varol için başarı mesajı yayımladı.

Sarıbaş, yaptığı açıklamada Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Varol’un AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildiğini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Aydın gençliğinin dinamizmini teşkilatın gücüyle buluşturacak Orhan Varol’a güvendiğini ifade eden Sarıbaş, Varol’un üstlendiği sorumluluğu AK Parti teşkilatlarının çalışma azmi, dava şuuru ve gençlik vizyonuyla en güçlü şekilde taşıyacağına inandığını söyledi.

Başkan Yetişkin’den Kaan Erçetin’e Tebrik “İktidara Hep Birlikte Yürüyeceğiz”
Başkan Yetişkin’den Kaan Erçetin’e Tebrik “İktidara Hep Birlikte Yürüyeceğiz”
İçeriği Görüntüle

Sarıbaş, açıklamasında bugüne kadar İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ömür Özipek’e de teşekkür ederek, “Bugüne kadar İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini büyük bir gayret ve özveriyle yürüten Ömür Özipek kardeşimize emekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sarıbaş, Orhan Varol’un yeni görevinin Aydın gençliğine hayırlı olmasını diledi.