Davutlar Işıl Işıl

banner35

Ömer Günel zor şartlarda birikmiş sorunları birer birer çözerken çözer iken sürecine sabırsız davrananlar, sonuçların güzelliğini yaşayacaklar!

Davutlar  Işıl  Işıl

Ömer Günel zor şartlarda birikmiş sorunları birer birer çözerken çözer iken sürecine sabırsız davrananlar, sonuçların güzelliğini yaşayacaklar!

KÖY DERKEN MAHALLE prosedürüne dönen Davutlar; yıllardır alt ve Üst yapı sorunlarıyla turizme yakışmayan durumlar ve hizmet eksiklikleriyle uğraşıp duruyordu! Ömer Günel’in örgütlü siyasi çalışmaları; yerel yönetim sorunlarını yakinen bilmesi ve çözüm süreçlerini başlatmasına neden oldu! Davutlar mahallesinde yaşayanlar ve turistik tesisler çok acil çözümleri yeni yerel yönetimden yani Ömer Günel ve Büyük Şehir birlikteliğinden beklemeye başladığı günden bugüne çalışmalar devam ede durusun, meyvelerini vermeye başladı bile! Yürümek ve araba kullanmak için yol arayışları sürerken Davutlar mahallesinde, alt yapı hizmetleri dayanılmaz bir durum haline gelmişti! Şimdilerde Davutlar Mahallesi değişimin sonuçlarını görmeye başladı: Yollar ve sokak araları hızla yol çalışmalarının sonuçlarını almaya, ışıklandırma, park bahçe çalışmalarının sonuçlarını almaya başladı bile. Sabır biraz daha sabır ve bir dönem daha başkanlık çanlarını çalan çalışmalar, modern yaşamın çizgileriyle kendini göstermeye devam ediyor! Işıl ışıl gecelerin kış günlerine aydınlık geceler yaşatacak. Sokaklar sorunsuz ve park bahçeler çocuklar ve yaşlılar için hizmete hazır, yaşamak ve görmek için Davutlar ziyaret edeceğiniz en güzel bir coğrafya haline gelmeye başladı bile!

Çok gördük sözde yapılan göz oyalayıcı işler! Neler gördük neler; Toprak üzerine serilen mıcır asfaltlar! Bir yağışla yoldan aşağı kayıp giden sözde bu asfaltların halini gördük.

Taraf olmadan yaptığımız haberlerin birinden haberdar olmanız için bu çalışmayı sizlere ulaştırmayı vazife bildik. Hani doğru ve ilkeli habercilik anlayışı varsa her zaman her yerde sizlerle olacak.

Teşekkürler Ömer Günel, Teşekkürler Özlem Çerçioğlu!

HABER: ERDAL DEMİR

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER