BAŞKAN ÇERÇİOĞLU”AÇ AÇ MİLLET”

banner35

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan’ı, CHP Başkanvekili Özgür Özel ve CHP’li vekiller ile birlikte ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu salgın sürecinden en çok etkilenen Aydın Bölgesi esnafının, sorunlarını dile getirdi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU”AÇ AÇ MİLLET”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan’ı, CHP Başkanvekili Özgür Özel ve CHP’li vekiller ile birlikte ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu salgın sürecinden en çok etkilenen Aydın Bölgesi esnafının,  sorunlarını dile getirdi.
Aydın Bölgesi’ndeki küçük esnafın tüm sorunlarını vekillere ileterek gerekli desteğin yapılmasını isteyen Çerçioğlu; kısıtlamalardaki işleyişin eşit olmadığını, oteller ve restorantlar ıkken, küçük esnafın kepenklerinin kapatılmasını doğru bulmadığını dile getirdi. Bu işleyişe tepki göstererek, gerekli önlemlerin alındığı takdirde her yerin açılmasını  ya da 14 gün süreyle her yerin kapanmasını kısacası esnafa adil davranılması gerektiğini vurguladı.
Başkan Çerçioğlu;
“Burada esnaf odaları başkanlarımız kibarlıklarını hiç bozmadılar bu süreçte. Aç aç millet. Biz bu süreçte her zaman fakir fukaranın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz ama insanlar bir tas çorbayı bulamıyor. Aydın Milliyetçiliği yapacağım. Bunu sonuna kadar da savunacağım. Otellerde ne uygulanıyorsa aynısı küçük esnafta da uygulansın.” İfadelerine yer veren Çerçioğlu bu konunun peşini bırakmayacağını sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2021, 16:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER