Zencirci"Özlem Başkanımızın tam desteğini alacağız, Germencik’in çehresi değişecek"

banner35

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci, Germencik’te vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen Ata Tohumlarından fidelerin dağıtımını yapan Çerçioğlu ve Zencirci’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Zencirci"Özlem Başkanımızın tam desteğini alacağız, Germencik’in çehresi değişecek"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci ile birlikte Ata Tohumları’ndan üretilen fidelerin dağıtımını gerçekleştirdi. Vatandaşlar Çerçioğlu ve Zencirci’ye yoğun ilgi gösterdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu örnek aldıklarını belirten Zencirci, “Özlem Başkanımızın hizmetlerini örnek almayan belediye başkanı olmadığını düşünüyorum. Biz de kendisinin belediye yönetiminden, hizmetlerinden faydalanacağız. Kendisinin tam desteğini aldık. Göreve geldiğimizde Germencik’in çehresi değişecek” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile tam uyum içinde çalışacaklarını belirten Zencirci, “Germencik’e sorumluluk alanlarına bakılmaksızın hizmet yağacak. Büyükşehir Belediyemiz ve Germencik Belediyesi tek yürek Germencikliye hizmet için çalışacak. Ben desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER