HALKIN GÖNLÜ GÖKMEN'DEN YANA

banner35

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kala CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen muhteşem bir atmosfer yakaladı.

HALKIN GÖNLÜ GÖKMEN'DEN YANA

Aday olduğu günden itibaren İncirliova’yı karış karış gezen, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan Gökmen’e mahalle sohbet toplantılarının yanı sıra hane ziyaretlerinde de vatandaşlar yoğun ilgi ve destek veriyor.
İncirliova Belediyesi ve Atatürk Meydanı önünde organize edilen araç konvoylarına yüzlerce araç ve neredeyse binlerce vatandaşla gövde gösterisi yapan Gökmen’i halk meşale ve alkışlarla karşılıyor.
Meydanlarda “Eskiye güle güle yeniye merhaba” “Osman gelecek dertler bitecek” “Halkın adamı halkın başkanı” sloganlarıyla karşılaşan Başkan Adayı Gökmen’i vatandaşlar yeni Belediye Başkanı gibi karşılayıp bağrına basıyor.
Genç, dinamik, heyecanlı ve samimi duruşuyla halkın ilgisini, sevgisini kazandığı görülen Gökmen, mahallelerde düzenlediği sohbet toplantılarına yüzlerce zaman zaman binleri bulan katılımlar nedeniyle adeta miting yapıp gövde gösterisinde bulunuyor.  

Siyasette 24 saat elbette uzun vakit. 31 Mart akşamı sandıktan kim çıkar bilinmez. Ama CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’in yakaladığı bu atmosferi muhafaza etmesi halinde seçimlerin favorisi olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

“İŞİMİZ DE SEVDAMIZ DA İNCİRLİOVA
Karaca Haber İnternet Sitemize çalışmaları hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Gökmen, “Ayırmadan, ayrıştırmadan İncirliova hepimizin” sloganıyla hareket ediyoruz. Kısır siyasi çekişmeler, kavga ve kargaşadan uzak İncirliova’mızın tamamını kucaklayan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Gittiğimiz hemen her yerde vatandaşlarımız bizi hiç yalnız bırakmıyor. İçten samimi bir şekilde bizleri karşılayıp bağrına basıyor. Onların sevgisine desteklerine layık olacağız. Göreve geldiğimizde gece gündüz demeden karınca misali çalışıp halkımızın derdine derman İncirliova’mızın sorunlarına çözüm olacağız. Güzel İncirliova’mızı güler yüzlü insan ve hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışına kavuşturup modern bir kent haline getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER