Germencik Gençlik Merkezi gün sayıyor

banner35

AYDIN’IN DÖRT BİR YANINDA SPOR YATIRIMLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDERKEN, GERMENCİK İLÇESİNDE YAPILAN GENÇLİK MERKEZİ, AÇILMAK İÇİN GÜN SAYIYOR.

Germencik Gençlik Merkezi gün sayıyor

Aydın’ın dört bir yanında spor yatırımları yükselmeye devam ederken, Germencik ilçesinde yapılan Gençlik Merkezi, açılmak için gün sayıyor.

Sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetler gibi geniş yelpazesi ile Aydınlı gençlerin yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelen gençlik merkezleri, Aydın’ın dört bir yanında yükselmeye devam ediyor. Bu çerçevede Aydın geneli de gençlerin faydalanabilmesi için ve gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için il genelinde, gençlik merkezleri bir bir hayata geçiriliyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde Germencik ilçesinde de yapımı devam eden gençlik merkezi yatırımlarında da sona gelindi. Germencik’te 1 Eylül 2022’de temeli atılan gençlik merkezinin Şubat 2024’e kadar tamamlanması planlanırken, merkez hizmete girmek için gün sayıyor.

Germencik Gençlik Merkezi’nde toplamda 6 adet derslik, 86 kişilik tiyatro, konferans salonu, kütüphane, fuaye alanı ile birlikte her katta engelli dostu tuvalet ve asansör bulunacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER