Hasan Dinçer Gençlerin Yanında

banner35

Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Hasan Dinçer, Pazar gününü başkanı olduğu Aydın Tenis Kulübü ve EA Tenis Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen 14 yaş kategorisi tenis müsabakalarında gençlerin yanında geçirdi.

Hasan Dinçer Gençlerin Yanında

Türkiye Tenis Federasyonu programında olan 14 yaş grubu kadın ve erkeler tenis turnuvasına değişik illerden 36 erkek, 24 kadın tenisçi mücadele etti.
Demokrat Parti Efeler Başkan Adayı Hasan Dinçer
"Seçim çalışmaları bir tarafa evlatlarımızın, gençlerimizin ilgi duydukları spor alanlarında gelişimine katkı vermek, hem de günü onlarla geçirmek istedik. Gençlerimiz spor yapmalı. Bizlerde buna katkı verebilirsek ne mutlu bize. İnşallah Efeler’de gençlerimizin spor ile buluşması en öncelikli gündemlerimizden bir olacak. Biz göreve geldiğimizde özellikle amatör sporlara destek vererek her yaşta insanımızın spor yapmasına katkı sağlayacağız."
Hasan Dinçer 14 yaş kızlar grup birincisi Muğla Datça’dan katılan Defne Akkuş ve grup ikincisi İzmir’den katılan Zeynep Selin Yılmaz’a madalyalarını takdim etti. Hasan Dinçer genç erkekler karşılaşmalarını da yerinde takip etti.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER