BAŞKAN ÖMER GÜNEL“TEK VAATLERİ BENİM YAPTIKLARIMI YIKMAK”

banner35

KUŞADASI’nda her bir dakikayı boş geçmeden her noktada halka yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan CHP Kuşadası belediye başkan adayı Ömer Günel rakiplerinin sarf ettiği sözlere karşılık verdi! Yapılanları yıkacaklarını ifade eden rakiplerine; sizler son beş yılda Kuşadası’nın geleceği ve şehrin fiziksel yapısı, alt yapısı ve düzenlemelerle gerçek bir yaşam merkezine doğru yol alışına alışamadıklarını söylerken, Kuşadası’nda taş üstüne taş koyamayanlar yaptıklarımızı ancak yıkacaklarını konuşa biliyorlar! Kuşadası halkı Ahta vefaya düşkündür, yaptıklarımızı görecek düzeyde davranacaklarına inanıyorum. Sonucu sandıkta göreceğiz. Ben inanıyorum ki sandıkta oy patlaması yaşayacaktır Kuşadası!

BAŞKAN ÖMER GÜNEL“TEK VAATLERİ BENİM YAPTIKLARIMI YIKMAK”

Sandıkta oy patlaması yaşayarak kazanacağız!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sağlık Caddesi’nde bulunan seçim ofisinin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Başkan Ömer Günel, “Rakiplerimin göreve gelmeleri halinde sizlere sundukları tek vaatleri benim yaptıklarımı yıkmak” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, sağlık caddesinde seçim ofisinin açılışında Kuşadalılar tarafından coşkuyla karşılandı. Yoğun ilgi gören açılışta, bir grup genç Başkan Ömer Günel’i meşalelerle karşıladı. Seçim ofisinin açılışında içeriye sığmayan vatandaşlar, Başkan Ömer Günel’in konuşmasını cadde üzerinden dinledi. GÜNEL; ADIM BASMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ, Muhtarlarımızın talep ve isteklerini dinleyerek yeni dönemde tüm sorunlarını alt yapı sorunlarını ve çevre düzenlemelerinizi yani tüm sorunlarınızı çözeceğiz, şimdiye kadar ne söz verdiysek tamamını yerine getirdik! Kirazlı köyünü ziyaretinde de köyün muhtarına; söz verdik tüm köylerin sorunlarını çözeceğiz sözünü yineledi!

Seçim çalışmaları sürecinde, rakiplerinin tek vaatlerinin kendi yaptıklarını yıkmak olduğunu belirten Başkan Ömer Günel, “Benim ne yaptığımı veya ne yapamadığımı biliyorsunuz. Bugün bakıyorum diğer adaylar acaba kentle ilgili bir vaatte bulunacaklar mı? Bizim yaptıklarımızı yıkmaktan başka vaatleri yok” dedi.

Kentin ekonomik gelirinin büyük bölümünü kapsayan Turizm gelirlerinin artması adına Avrupa’yla yapılan entegrasyon sonuç vermiş, şimdilerde yıl 12 Ay Kültür ve Turizm sloganıyla kentin coğrafi işaretlerini geliştirmeye(Tarihi, Kültürel, gastronomi) yapısının zenginliğini tanıtmak adına çalışmalarımızı öncelikle Avrupa Turizm sektörünün tanıtımına sunmaya, gastronomide coğrafi işaretler almaya çalışacağız. Kuşadası sadece deniz, güneş, kum Turizminden ibaret olmadığını anlatmamız hedeflerimizdendir! Bu amaçla çok yol aldığımızı da ifade etmemiz gerekiyor! Turizm burada yaşayan yabancıların ve buraya Turist olarak gelen yabancıların memleketlerinde; gezdikleri, gördükleri, yedikleri ve içtiklerinin farklılığını ve zenginliğini kendi insanlarına anlatmalarını sağlamalıyız! Bu anlamda kaliteyi her alanda sunmak zorundayız dedi! Kentin kalitesini kültürel ve görsellik adına geliştirmek, Cazibe merkezi haline getirmek için önemli bir yoldur.

Destinasyon alan ve yapısı geniş olan bu bölgenin coğrafi işaretleri açısından zenginleşmesine önem vererek bu konuda veri aktarımın da Destinasyon zenginliğini ve kaliteli sunumu tanıtmak, bölgenin bu konuda hassasiyetini oluşturmak için kurumlarımız, sivil toplum örgütlerimizle iç içe çalışmalar yaparak yıl on iki ay Turizm adına başarılı sonuçlar elde edeceğiz!

31 Mart yerel seçimlerini rekor bir oyla kazanacaklarına dikkat çeken Başkan Ömer Günel, “Bugün karşınıza sözlerimi tutmuş olarak çıkıyorum. 5 yıl boyunca vaat ettiklerimin hemen hemen hepsini gerçekleştirdiğim gibi üzerine de çok şey koyduğumu düşünüyorum. Ben hep şunu söylüyorum. Sevgili hemşerilerim 2019’dan önceki Kuşadası ile 2019’dan sonraki Kuşadası’nı lütfen kıyaslayın. Geçmişteki Kuşadası ile bugünü hatırladığınızda bizim 5 yılda ne kadar çok çalıştığımızı anlayacaksınız. Ben bu seçimde sizin vefanıza inanıyorum, sizin vefanıza güvenerek bu seçime giriyorum. Kuşadalı hemşerilerimin vefasına güvenerek diyorum ki Kuşadalılar vefayı ve hizmet edeni bilir. Kuşadalılar bunu bildiği için de 31 Mart’ta sandıkları patlatacak diyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 19:36

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER