GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ İNCİR ÇELİĞİ DİKİMİ ETKİNLİĞİNE KATILDI

banner35

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Erbeyli’de bulunan İncir Araştırma Enstitüsü’nün düzenlediği İncir’in Uyanışı adlı incir çeliği dikim etkinliğine katıldı. 33 bin adet incir fidanının toprakla buluştuğu etkinliğe bir çok önemli isim katıldı.

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ İNCİR ÇELİĞİ DİKİMİ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Erbeyli’de bulunan İncir Araştırma Enstitüsü’nün düzenlediği İncir’in Uyanışı adlı incir çeliği dikim etkinliğine katıldı. 33 bin adet incir fidanının toprakla buluştuğu etkinliğe bir çok önemli isim katıldı. Araştırma enstitüsü tarafından etkinlik önü sunum yapılarak proje ve çalışmalar hakkında önemli konularda bilgi verildi. Sunumun ardından Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş başta olmak üzere davetliler incir fidanlarını toprakla buluşturdu.  AR-GE sahası gezilerek gerçekleştirilen uygulama projeleri hakkında bilgi verildi.

EŞSİZ DEĞERİMİZ İNCİR ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALARDAN DOLAYI EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fuat Öndeş  eşsiz değerimiz incir üzerine yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi ve şunları kaydetti:

“İncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu İncir Çeliği Dikim Etkinliğine katıldık. Bölgemizin bir değeri olan, ekonomik anlamda ciddi bir pazara sahip incir üzerine yapılan araştırmaları dinledik. Enstitü Müdürlüğünce AR-GE saha çalışmalarını inceleyerek, incir çeliği dikimi yaptık. Kırsal kalkınmaya önem veren bir belediye olarak, bu gibi incirin katma değerini arttıracak çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık diliyorum.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER