banner61

MUSTAFA YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

banner35

Türkiye Kadınlar 2. ligi takımlarından 7 Eylül Gençlikspor, geçtiğimiz günlerde Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Yılmaz tekrardan seçilerek güven tazeledi.

MUSTAFA YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
banner66

 Türkiye Kadınlar  2. ligi takımlarından 7 Eylül Gençlikspor,  geçtiğimiz günlerde Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Yılmaz tekrardan seçilerek güven tazeledi. Katılımın yoğun olduğu Genel Kurul Sonrası Başkan Mustafa Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Yılmaz;

"7 eylül gençlik ve spor kulübü olarak genel kurulumuzu yaptık biz kulüp olmanın yanında kadınlarımızın bir sosyal projesiyiz; kadına destek verecek herkesi bekliyoruz.: Biz kulüp olarak bunu çoğaltmak ve büyütmek istiyoruz
 Bu günlerde kadınlarımızla yan-yana  olduğumuzu ifade etmenin tam zamanı, ben buradan tüm yöneticilerimize duyuruyorum haydi hem spora hem kadınlarımız a yardımcı olalım hep beraber olalım, ATATÜRK  'ün dediği gibi SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTDA BULUNUR haydi hep birlikte olalım. KADIN SOSYAL PROJESİ de olduğumuzun dikkat çekilmesini istiyoruz" ifadelerine yer vererek Yeni Yönetim Kurulu listesini açıkladı.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Mustafa Yılmaz başkanlığında, Dr. Eyüp S. Doyuran, Yrd. Doç. Dr Yusuf Ziya Aral, Cihan Akıcı, Asuman Oğuzhan, Leyla Usta, Cihat Eskici, Gülçn Geyik, Önder Tümen listede yerini aldı.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER