GELECEK PARTİSİ DİDİM İLÇE BAŞKANI HÜKÜMETİN DUYARSIZLIĞINA TEPKİ GÖSTERDİ

banner35

Didim Gelecek Partisi İlçe Başkanı Metin Karhan; Gelecek partisi genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağa yapılan saldırıya, emeklilerin hayata tutunamaz hale gelmesine, üniversite mevzunlarının sahipsizliğine, beyin göçüne zorlanmalarına, KYK’nın öğrencilerin kapısına icra ile dayanmasına, yağmur gibi gelen zamlara artık hükümetin kontrolünden çıkan ekonominin gidişatına tepki gösterdi!

GELECEK PARTİSİ DİDİM İLÇE BAŞKANI HÜKÜMETİN DUYARSIZLIĞINA TEPKİ GÖSTERDİ
Didim Gelecek Partisi İlçe Başkanı Metin Karhan; Gelecek partisi genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağa  yapılan saldırıya, emeklilerin hayata tutunamaz hale gelmesine, üniversite mevzunlarının sahipsizliğine, beyin göçüne zorlanmalarına, KYK’nın öğrencilerin kapısına icra ile dayanmasına, yağmur gibi gelen zamlara artık hükümetin kontrolünden çıkan ekonominin gidişatına tepki gösterdi! Türkiye’de siyasete yapılan saldırı olarak değerlendirdiği, Selçuk Özdağın uğradığı saldırının, Genel başkan yardımcısının şoförünün silahını kullanması üzerine kaçanlardan, Selçuk Özdağın daha kötü bir sonuçla karşılaşmaktan kurtulmasının  bir şans olduğunu da konuşmasına ekledi! Türkiye’de sokak magandalarının işine gelmeyen demeçlerle hükümete tepki verenleri cezalandırmaları, ellerini kollarını sallayarak menfur saldırıyı yapanların yakalanıp, kamuoyuna teşhir edilmelerinin şart olduğunu da belirtti. Bu tür olaylarının artmasının siyasette aba altından sopa gösterenlerin siyasete yeni bir korku politikası yaşatma yoluyla, ayakta kalma çabalarının sonuç vermeyeceğini, bu demokrasilerde olmaması gereken bir yol izleme şeklidir, demokratik duruş ve söylemleri engelleme şeklidir, kabul edilemez bir saldırıdır, siyasetin karartılması, çirkinleştirerek, halkın katılımcı demokratik haklarından vazgeçilmesi için yapılan bir saldırıdır dedi!
On Üç Milyon Beş yüz bin emekliyi yok saymak, ülkeye verilen hizmetleri hiçe saymak, açlığa , yoksulluğa mahkum edecek maaş zammıyla kendi kaderlerine terk edilmelerine karşın, beş inşaat firmasına halen yoksun döviz rezervlerine karşın, kullanılmayan yollara ve köprülere ödenen döviz ile garanti ödemelerin devamının aksamadan yürümesinin vicdanlara yara açtığını, anlaşılmaz bir durumun ortada olduğunu, ekonomide ki çifte standardın yüksek seviyede çıta yaptığının göstergesidir dedi!
Ülkemizde üniversite mevzunlarının işsizlik ve hayat garantilerinin, geleceğe dair ümitlerinin tükenmesine yol açan yanlış hükümet poitikalarının diyetini devletimize beyin göçüyle ödetmektedirler! Yetmezmiş gibi Üniversite mevzunlarının  işsiz ve gelecek umutlarını tüketen hükümet, şimdilerde KYK’ nın verilen bursların geri ödemesini icra yoluyla tahsile gitmesi, ülkeye ve geleceğe dair tüm umutların tükenmesine neden olmaktadır!
Üç kuruş maaş zamlarından sonra altından kalkılamaz hayata geçirilen yeni yıl zamları yağmur gibi çaresiz insanımız başına yağmaktadır! Bu ülkede yaşam hakkı öncelikle milletimizindir! Milletimize yetemeyen hükümet yoksul ülkelere yardım ederek, kendi milletini daha da yoksullaştırmaktadır! Bu ekonomik şartların devam edemeyeceğini anlamış olmasına rağmen, halen Cumhurbaşkanlığı hükümet modelinden medet ummak hayalciliktir! Bu yolun sonu erken seçime gider! Millet iradesinin yeniden hüküm süreceği parlamentoya dönmek, gerçek milli iradenin temsil yetkisinin tek elden değil, millet iradesinden geçmesinin yolunu açmak zorunluluğu, erken seçime gitmenin kendisidir!
Didim ilçe örgütü olarak Gelecek partisinin ilkelerinin millet iradesinin temsili olan parlamenter sistemin yeniden kazanırımı ve milletin refahını sağlayacak tüm çalışmaları ilçe teşkilatı olarak yerine getireceğimizden herkesin emin olmasının sözünü veriyoruz!


Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2021, 14:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER