Türk Yerel Hizmet-Sen Farkını Ortaya Koydu!

banner35

"Türk kültüründe kadının yeri ayrıdır. Kadın anadır, yol göstericidir, üreticidir, geleceği ilmek ilmek işleyen medar-ı iftardır" diyen Türk Yerel Hizmet-Sen İzmir-Aydın Şube Başkanı Şevket Güçlü Kadınlar Günü sebebiyle yönetim kurulu, iş yeri temsilcileri ile bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Türk Yerel Hizmet-Sen Farkını Ortaya Koydu!

İzmir ve Aydın genelinde sendika üyeleri ziyaretleri kapsamında Bozdoğan, Efeler ve Nazilli'de kadın üyeler ile bir araya gelen Şube Başkanı Şevket Güçlü'ye yönetim kurulu üyeleri ve Şube Başkan Yardımcıları Engin Tulumbacı, Sait Şahin, Efeler İlçe Temsilcisi Adem Özdemir eşlik etti.

Şube Başkanı Şevket Güçlü yaptığı açıklamada " Sendika Genel merkezimiz ve Tosya Belediyesi işbirliği ile çok güzel bir hatıra olacak hediye hazırladık. Kadınlarımız için ne yapsak azdır ancak bu günün anısına yine Tosya'daki kadın emeğinin tüm Türkiye’de kadın üyelerimize ulaşması bizleri çok mutlu etti ve bir kez daha gururlandık. Genel Başkanımız Sayın Tuncay Erden ve Genel Merkez yönetimimize buradan çok teşekkür ediyorum, her zamanki gibi nazik ve manidar bir çalışmaya imza attılar.
Kadın İnsandır, bizler insanoğlu diyen üstad Neşet Ertaş kadının nedenli önemli olduğunu gönülden dökülen en güzel kelimelerle ifade etmiştir. Bizlerde bu duygularla her daim baştacımız olan kadınlarımıza ayrı bir önem vermekteyiz. Bizim geçmişimizde de, kültürümüzde de kadının yeri  ve önemi bambaşkadır. Sendika Genel Merkezimiz ve Tosya Belediyesi iş birliğiyle yine bir farkındalık oluşturup, ilmek ilmek kadın emeği olan hediyelerimizi kadın üyelerimize taktim ettik. İzmir-Aydın Şubemize bağlı kurumlarımızı ziyaret ederek çalışan arkadaşlarımızla bir araya geldik ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak hazırlanan yine kadın emeği olan saf pamuktan yapılmış taş baskılı, kadının Türk kültüründeki önemini simgeleyen motifli çantalar ile fular hediyelerimizi taktim ettik. "Tuğrul, Kuş, Elibelinde ve Bereket" motiflerinin yer aldığı özel motifli kadın emeği çantalarımızı yine kadınlarımıza hediye ederek hem çalışan kadınlarımıza destek olduk hem de günün anısına farkındalık oluşturmak istedik. Her zaman sahada olan, üyesi olsun olmasın herkese önem veren destek olan Türkiye Kamusen'e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen ailesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor,hürmetlerimizi sunuyorum. Bir gün değil her an baştacısınız " dedi. 

Sendika yetkilileri ve çalışanlar 
Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş'ın da bulunduğu ziyaret anısına hatıra fotoğrafları çekildiler.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER