Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube Ülkeni Gez Gör Tanı Projesi Dördüncü Yılında

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Aydın şube TÜZÜĞÜ GEREĞİ ALANLARDA STATÜ KAZANMA ADINA VERDİĞİ MÜCADELENİN yanı sıra sosyal etkinlikler, tüm hızıyla devam ediyor.

Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube Ülkeni Gez Gör Tanı Projesi Dördüncü Yılında

 Kurumlar arası ilişki, STK ile eylem birlikteliği ve platformlarla birlikte kitle sorunlarıyla ilgili projeler ve dahası eğitim ve ekonomi üzerine yapılan her toplu istem ve söylemlerde bağlı bulunduğu genel merkezin ilkelerine ve tüzüğüne bağlı kalarak, örgütlenme politikalarını legal yapıda sürdürmüş, sürdürmeye de devam ettirmektedir!

Emeklilerin çalışma süreci boyunca yaşam koşullarına karşı verdiği mücadelenin yorgunluğundan arınmak, yapamadığı sosyal etkinlikleri yapa bilme adına imkânlarını zorlayamamanın ağırlığını sendika olarak azda olsa hafifletmek adına başlattığı proje dört yıldır devem etmektedir!

Güney Anadolu (Antakya, Hatay, İskenderun) Konya, Doğu Karadeniz ve Batum başta olmak üzere yaptığı ülkeni gez gör tanı projesine, Ege bölgesin ide dâhil ederek belirli coğrafya alanlarına ulaşma imkânı bulmanın huzurunu yaşamaktadırlar. Gezilen yerlerde kültürel ve tarihi yapının dokularını görmek, dokunmak ve yakından yaşamanın faydalarının kendi aile yaşantısı içerisinde de yaşamanın avantajlarından duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getirmektedirler!

Bu süre içerisinde ülkeni gez gör tanı projesine katkılarını esirgemeyen başta Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay ve Nazilli Belediye başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkürlerini ileten Emekliler; Ülkede hak ettikleri yaşamı elde edememenin sıkıntısı ve her geçen gün şartların dayanılmaz hale geldiği şu günlerde be projenin psikolojik olarak büyük fayda sağladığını söylediler!

Şube başkanı Mehmet Tosun; bu tür sosyal etkinliklerde büyük dayanışma ve örgütlenme yolunu açtığı gibi psikolojik yapılanmaya büyük katkısı yapmaktadır! Bu konuda desteği olan kurumlara teşekkür ediyorum!

Bu proje devam edeceği konusunda üyelerimize güzel bir haber vermekten de mutlu oluyorum. Şubemiz 2021 Tüm Emekliler Sendikasının çalışmalarına örgütlenme konusunda güç vermeye devam edecektir!  Tüzük bizim anayasamız, genel merkezimiz ise bizleri en güzel şekilde temsil eden merkezimiz. MYK’ nın çalışmalarının faydalarını yurt sathında yaşayacağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur!

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2023, 22:23

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER