TMMOB AYDIN VESİLE OLDU; ADÜ’LÜ ÖĞRENCİLER ANITKABİRE GİDİYOR

banner35

TMMOB İl Temsilcilik Kurulu Sekreteri Tunç Erlaçin öncülüğünde, ADÜ Makine Mühendisleri 34 kişilik öğrenci komitesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. Yıl dönümü dolayısıyla Ankara’ya Anıtkabir’e atanın huzuruna gidiyor

TMMOB AYDIN VESİLE OLDU; ADÜ’LÜ ÖĞRENCİLER ANITKABİRE GİDİYOR

TMMOB'nın düzenlediği ve  Aydın İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri, Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği Sekreteri Tunç Erlaçin öncülüğünde, ADÜ Makine Mühendisleri 34 kişilik öğrenci komitesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. Yıl dönümü dolayısıyla Ankara’ya Anıtkabir’e atanın huzuruna gidiyor.

Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcilik Kurulu Sekreteri Tunç Erlaçin üniversite öğrencilerine sunmuş olduğu bu eşsiz ve anlamlı imkanla ilgili olarak;

“ Atamızın vefatının 83. Yıldönümünde, zorluklar içerisinde,  kurulmuş, kazanılmış Bir Cumhuriyet’in emanetçisi olarak gördüğümüz gençlerimizin, Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmalarına vesile olmak, Türkiye Cumhuriyeti’ni Atatürk’ün fikirlerinin ışığında ilelebet devam ettirecek olan ve ülkemizi Muasır Medeniyet seviyesinin en üst noktasına taşıyacak ,genç seslerimiz bizim umutlarımızdır. 34 kişilik ADÜ Makine Mühendisleri öğrenci komitesini hem mesleki anlamda katkı sağlayacağını düşündüğümüz 2 fabrika gezisi hem de  Atanın huzurunda olma gururu da bizleri de onların adına çok mutlu  etmiştir” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca geziye katılan öğrencilerden Elif Öylü Çelik ve Eyüphan Çaycı konuyla ilgili olarak;

Elif Öylü Çelik;

“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım gününde, geleceğin mühendisleri olarak Makina Mühendisleri Odası’nın düzenlemiş olduğu geziyle Ata’mızın huzurunda olacağız. Bu gezi Ata’mızı anmak için olduğu gibi bizlere mesleki anlamda yön vermesi, bilgi edindirmesi adına da yapılmış bir gezidir. Anıtkabir ziyaretimizden sonra gezecek olduğumuz iki fabrika vizyonumuzu ve mesleki bilgilerimizi geliştirmek için oldukça büyük değerlere sahipler. Bu fırsatı bize sağladığı ve her fırsatta bilgilerimize bilgi katıp kendimizi geliştirmemiz için bir çok imkan sunan Makina Mühendisler Odası’na içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler de bu imkanları sonuna kadar kullanarak kendimizi ve Ata’mızın bizlere emanet etmiş olduğu bu ülkeyi geliştirmek adına her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz”

Eyüphan Çaycı ise;

“10 Kasım'da makina mühendisliği odası tarafından düzenlenecek Ankara gezisi, hem Atamızın ölüm yıldönümünde Anıtkabir'de olma onurunu bize sağlayarak hem de 2 farklı fabrikaya düzenlenecek teknik gezilerle gerek mesleki alanda nelerle karşılaşacağımız görmek ve fabrika ortamını tanımak, gerek meslektaşlarımızı tanımak ve tecrübelerini öğrenmek açısından bize fayda sağlayacağını düşünüyorum. Aynı zamanda gezinin ücretsiz oluşu, şehir dışında yaşayan bir öğrenci olarak maddi imkanlar açısından da büyük bir kolaylık sağlıyor” ifadelerine yer verdiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2021, 00:33

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER