2021 TÜM EMEKLİ-SEN GENEL SEKRETERİ ERDAL DEMİR HÜKMETE ÇAĞRIDA BULUNDU

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir; mevcut hükümetin art arda yapmış olduğu zamlarla ilgili açıklamada bulundu.

2021 TÜM EMEKLİ-SEN GENEL SEKRETERİ ERDAL DEMİR HÜKMETE ÇAĞRIDA BULUNDU

2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreteri Erdal Demir; mevcut hükümetin art arda yapmış olduğu zamlarla ilgili açıklamada bulundu. Ekonomik süreçte zor dönemden geçen ülkemizde bu süreçten en çok etkilenen emekli toplumu adına hükümete çağrıda bulunan Demir;

“2021 Tüm Emekliler Sendikası Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminden ardı arkası kesilmeyen zamların altından kalkıp, yaşama sarılma ve yaşamaya mecali kalmayan Emeklilerin ekonomik yaşam koşullarının acilen iyileştirilmesi çağrısında bulunuyoruz. Ekmekten, şekere, yaşam için gerekli tüm temel gıda malzemelerinin yanına yanaşmayan, pazarlarda akşam saatlerini bekleyen Emekliler, onurlu yaşamlarını kendilerine çok gören bu adil olmayan sisteme bin defa hayır diyoruz. Hakkaniyet ilkelerini hiçe sayıp, dinimizin kabul etmediği fetvalarla insanımızı inanç üzerinden uyuşturan bu inanç yapılanmasını da İslamiyet’in düzeninden uzak tutuyor, ülkemizin hak ettiği Cumhuriyetin ilkelerini yaşatmayı ülkenin muasır medeniyetler düzeyinde yaşam koşullarına ulaşması için demokrasi ile parlamenter sistemde nüfus bulmasına evet diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: selva demirci

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2022, 15:47

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER