Olimpik tırmanma duvarına çıkan gençler adrenalini yaşadı

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE BULUNAN OLİMPİK TIRMANMA DUVARINA ÇIKAN AYDIN GENÇLİK MERKEZİ'NDEKİ GÖNÜLLÜ GENÇLER, ADRENALİNİ YAŞADI.

Olimpik tırmanma duvarına çıkan gençler adrenalini yaşadı

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan olimpik tırmanma duvarına çıkan Aydın Gençlik Merkezi’ndeki gönüllü gençler, adrenalini yaşadı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aydın Gençlik Merkezi, gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerine de aralıksız devam ediyor. Özellikle hafta sonları gerçekleştirilen çeşitli kültür ve spor etkinlikleriyle gençlerin hem Aydın’ı tanıması hem de çeşitli spor branşlarını tanıtarak sevmesi sağlanıyor. Bu çerçevede hafta sonu bir araya gelen gönüllü gençler, Efeler ilçesindeki Pınarbaşı Mesire Alanı’nda bulunan 15 metrelik hız ve lider tırmanış duvarlarından oluşan olimpik standartlara sahip tırmanma duvarını ziyaret etti. Profesyonel eğitmenlerin desteğiyle tırmanış gerçekleştiren gençler adrenalin dolu bir gün geçirdi. Dağcılık ve tırmanış sporunun çok heyecan verici olduğuna dikkat çeken gençler, güvenlik önlemlerinin alınmasıyla gerçekleştirilen tırmanışta korku ve adrenalini bir arada yaşadı.

Etkinlik ile ilgili Aydın Gençlik Merkezi’nden yapılan paylaşımda "Aydın Gençlik Merkezi olarak gönüllü gençlerimizle güzel bir gün geçirdik. İlk olarak tırmanma duvarı etkinliğiyle adrenalini yaşadık, ardından eğitsel oyunlar ve kutu oyunlarıyla eğlenceli zaman geçirdik. Gençlerimizin enerjisi ve katılımı harikaydı" ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 13:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER