ÖN PLANDA GÖRÜNMEK DEĞİL MESELE HİZMET AŞKI İLE ÇALIŞMAK

banner35

Yörük Efe Gazetesi bu haftada Yerelde lider ve İktidar Olmak Projesine Söke Belediyesi ile devam ediyor. Farklı yorumu ve tarafsız haber anlayışıyla farkı fark edeceksiniz.

ÖN PLANDA GÖRÜNMEK DEĞİL MESELE HİZMET AŞKI İLE ÇALIŞMAK
İradenin tercihi olmalı liderlik, katılımcı politikanın tercihi olmalı iktidarın lideri! Torbadan çıkmamalı, dayatmaca ve servis yapma işi değildir hizmet aşkına aday olmak! Zoru başarmak, yokların esiri olmadan üretmektir, halkın içinde ve yanında olmaktır yereldeki iktidarın lideri diye söylemlerle yola çıktığını söyler Söke’de yerel iktidarın lider! Halk ve onun temsil kabiliyetine sahip güçlerle birlikte yönetemiyorsanız, kendinizi ve düşüncelerinizi geniş kitlelere anlatamazsınız! Yönetmek ekip ruhuyla yürümektir, yereli genele taşımak, geceyle gündüzü birleştirmek gibidir, dağı taşı iz sürerek taramaktır, ulaşmaktır en uzakla yakına yereli yönetmek, iktidar olmak ve ayakta dura bilmek! Yerel iktidara liderlik talebim uzun bir soluk ve siyasi hikayedir benimkisi!  İktidar olmadan, iktidardaymış gibi yaşamak ve anlatmaktı benim hizmete talep olmam! Tüm yüzlerin resmini çizmek, ilmek ilmek dokumaktı tüm köyleri benim işim! Uzunca bir yoldan yorgun değil ama hizmet aşkıyla yetişmekti ve ipi göğüslemekti, büyük sabır işiydi benim hikayem!
Bugün halkın kendisinde karşılığı olmayan taşlı yollardan geçip, büyük şehir ve onun başkanı Özlem Çerçioğlu’yla hizmeti kol kola getirmekti benim hizmeti ulaştırmada ki gayret ve çabalarım! İyi bir çalışma kadrosu, kulağı söylentilere kapalı, halkın sesine açık kulak ve gönül sevdasını hizmete döke bilen bir kadroyla geceyi gündüzle birleştirmeyi beceren bir kadroyla yola çıkmanın avantajlarını ön plana çıkarmak, hizmeti halkın ayağına götürmeyi becere bilmektir diye çalışıyoruz!
Tüm köylerin ihtiyaçlarını bilerek gelmiştik, hiçbir tarafın halktan daha önemli olmadığı anlayışını savunarak gelmiştik ve köy köy tarayarak hizmete azimle götürmeye başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz! Birlikte yönetmenin huzuru içerisindeyiz! Dokuna bilen bir anlayışın terbiyesiyle yürümenin başarısını yaşıyoruz!
Büyük şehir başkanının duyarlı ve yanımızdan ayrılmayan hizmetleriyle yaşamı değiştirmeye çalışıyoruz, yaşamı kolaylaştırmak daha kaliteli bir kentte oturmanın yollarını açıyoruz birlikte diyor Söke Belediye Başkanı Levent Tuncer!
Her manşet çalışmasında olduğu gibi Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in hizmetlerinden birkaç örnek sunalım;
200 BİN M2’NİN ÜZERİNDE YENİ YOL YAPIMI
Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince yol yapım çalışmaları devam ediyor.
Belediyenin Kendi ürettiği parke ve bordür taşlarının kullanıldığı yol yapım çalışmaları, Söke Belediyesi’nin kendi personeli tarafından yapılıyor. Eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalarda sadece Söke merkez değil, çevre mahallelerde de yol yapım çalışmaları yapılıyor.
Yol yapım çalışmalarında mutlaka parke döşemesi ile birlikte kaldırımlar da yenileniyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye personelinden oluşan 5 farklı ekip çalışmalarını, eş zamanlı sürdürüyor.
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yönetiminde 2019 Nisan ayından bu yana 200 Bin metrekarenin üzerinde yol çalışması yapan Söke Belediyesi, çalışmalarına belirlenen program dahilinde devam ediyor.
- 2021 YILI SÖKE’NİN YATIRIM YILI OLACAK
- Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet adımlarını birlikte atıyor!
Söke’nin 2021 yılı için müjdeli sözleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’den geldi; “2021 Söke’nin yatırım yılı olacak”.
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi. Söke’nin ihtiyacı olan projeleri masaya yatıran başkanlar, birçok konuda fikir birliğine vardı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “2021 yılı hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Söke Belediyemiz için yatırım yılı olacak” dedi.
Özlem Çerçioğlu ile Söke’ye yapacakları yatırımları görüştüklerini söyleyen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “2021 yılı sonunda Söke’nin hizmet konusunda yüzü gülecek. Özlem Hanım da son derece kararlı ve birlikte yürüteceğimiz birçok projede hem fikiriz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile el ele vererek Söke’mize söz verdiğimiz projeleri hayata geçireceğiz. Başkan Tuncel yakın zamanda Söke için müjdeli haberleri teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından vereceğiz” diye konuştu.
BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞINDAN MUHTARLAR VE VATANDAŞ MEMNUN
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ile birlikte Söke’nin 49 mahallesine eşit hizmet anlayışı güçlendi. Söke merkez ve çevre mahalleler belediye hizmetlerinden büyük ölçüde faydalanırken; Başkan Tuncel halk il birlikte yönetim anlayışını en güzel şekilde sergiliyor. Bu durumdan vatandaşlar başta olmak üzere mahallelerinin hizmet önderleri olmuş muhtarlar da çok mutlu. Sürekli olarak mahalle muhtarlarıyla diyalog halinde olan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, sorun ve talepleri yerinde imceleyerek anında çözüm üretiyor.
ARAÇ PARKI GÜNLENDİ
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in göreve gelmesinin ardından 2019 yılı Haziran ayından bu yana 12 adet yeni araç alımı gerçekleştirildi. Bunda Belediyede sağlanan mali disiplin anlayışı büyük önem taşıyor. Alınan bu araçlarla Söke Belediyesi ekiplerinin sahada daha etkin ve güçlü çalışma yapması sağlandı. Alınan araçlardan biri Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne kazandırılan ‘dezenfekte ve yıkama aracı’ olurken, diğer araç ise engelli vatandaşların ücretsiz nakillerini sağlayan ‘Engelli Nakil Aracı’ oldu. Diğer taraftan Başkan Tuncel’in seçim beyannamesinde yer alan ‘Mobil Hizmet Aracı’nın da çok yakın zamanda hizmete hazır hale geleceği öğrenildi. Ayrıca deprem ve olası felaketlerde kullanılabilecek acil müdahale konteynırı da hazır hale getirildi.
YörükEfe’nin değerli okurları, her sayıda bir yerel iktidar ve lideri araştırma manşet çalışmasını yapmaya devam ediyoruz, önümüzde ki sayıda Koçarlı Belediyesi olarak devam edeceğiz. Koçarlı Belediyesiyle batı ve merkez belediyelerin araştırma manşet yazılarımızı tamamlamış, doğuda kalan diğer ilçelere uzanacağız!
Biz Manşetten yayınlamaya, sizler de eleştiri ve taleplerinizi mail adresimize göndermeye devam edelim.
 
 
 
 


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2021, 17:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER