Milletvekili Aday Adayı Subaşı'dan Temayül Yoklamasında Türkiye Yüzyılı Vurgusu

banner35

AK Parti’nin gerçekleştirdiği temayül yoklamasına, aday adayı Ramazan Subaşı damga vurdu. Dava kardeşlerim diye sürekli dile getirdiği partililerden yoğun ilgi gören Subaşı, Aydın’ın Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu söyledi. Subaşı; 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor bir oyla tekrar seçeceğiz

Milletvekili Aday Adayı Subaşı'dan Temayül Yoklamasında Türkiye Yüzyılı Vurgusu

AK Parti’nin gerçekleştirdiği temayül yoklamasına, aday adayı Ramazan Subaşı damga vurdu. Dava kardeşlerim diye sürekli dile getirdiği partililerden yoğun ilgi gören Subaşı, Aydın’ın Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu söyledi.
Subaşı; "14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor bir oyla tekrar seçeceğiz"

AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen temayül yoklamasında, 45 aday adayı yarıştı. İl genelinden temayül yoklamasına katılan partililer, 8 adayı belirlemek için oy kullandı. Temayül yoklamasında, mali müşavir ve iş insanı olan aday adayı Ramazan Subaşı fark oluşturdu. 15 yıldır üyesi olduğu AK Parti’nin birçok kademesinde görev yapan, teşkilatın içinden gelen  Subaşı’ya partililer, yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Subaşı, partilileriyle yakından ilgilenip, kendilerinden destek istedi. Bir araya geldiği AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile partililerine Subaşı, üzerinde “Aydın, Türkiye Yüzyılı’na Hazır” yazılı birer atkı hediye etti. Neredeyse partililerin tamamının boynunda, Subaşı’nın kendilerine hediye ettiği atkılar yer alırken, teşkilat tarafından Subaşı'nın verdiği mesaj coşkuya neden oldu.

“REKOR BİR OYLA TEKRAR SEÇECEĞİZ”
Subaşı, temayül yoklamasının hayırlara vesile olmasını diledi. Aydın’ın Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu belirten Subaşı, “İnşallah, 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor bir oyla tekrar seçecek, Aydın'ımızın milletvekili sayısını arttıracağız” ifadelerini kullandı. 

HER ZAMAN TEŞKİLATLARIMIZIN YANINDAYIM 
Sadece seçim zamanında değil, her zaman teşkilatlara büyük önem veren ve destek olan Subaşı, Uzun yıllardır aralarında olmaktan büyük gurur ve onur duyduğum yol arkadaşlarımızın her zaman yanındayım. Dedi.  Temayül yoklamasına katılan il-ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerinin, meclis üyelerinin ve partisine gönül veren dava arkadaşlarının ellerini tek tek sıkarak, teşekkür etti.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER