Başkan Çerçioğlu" Ülkemizin aydınlık yarınları için yürekten çalışmaya devam edeceğiz"

banner35

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Ankara'da düzenlenen CHP'li belediye başkanları toplantısı sonrasında paylaşımda bulundu. Başkan Çerçioğlu, "Ülkemizin aydınlık yarınları için yürekten çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Çerçioğlu" Ülkemizin aydınlık yarınları için yürekten çalışmaya devam edeceğiz"

CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Ankara'da toplandı.

Toplantıda seçim güvenliği ile ilgili sunum yapacağını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, “Seçim öncesinde son hazırlık toplantımızı yapıyoruz. Bugünden itibaren sahada çalışmaya başlayacağız, birlikte. Asıl start, tabi kampanyanın tanıtımı ile… Ama bugün burada belediye başkanlarımızla birlikte güçlü bir mesaj verecek Genel Başkanımız. Ve Türkiye’nin dört bir yanında belediye başkanlarımız da CHP’nin, Millet İttifakı’nın iktidarı için çalışmaya başlayacaklar. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı için çalışmaya başlayacaklar" diye konuştu.

“13. CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİK”

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ankara’da gerçekleşen Belediye Başkanları toplantısında 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik. Ülkemizin aydınlık yarınları için yürekten çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER