MERSİN” AKP’nin bütün bunların üzerine memleketimize musallat ettiği yeni sürprizi ne”

banner35

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin hükümetin elektrik ve doğal gaza yapılan zamlarla ilgili tepkisi sürüyor

MERSİN” AKP’nin bütün bunların üzerine memleketimize musallat ettiği yeni sürprizi ne”

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin hükümetin elektrik ve doğal gaza yapılan zamlarla ilgili tepkisi sürüyor. AKP hükümetini sert bir dille eleştiren Mersin’in yapmış olduğu açıklama ise şöyle;

“Bakın artık enerji zamları malum bir bir hayatımızdaki etkilerini göstermeye başladı. Zaten patlama yaşamış olan enflasyonun üzerine bir de AKP hükümetinin milletimize yeni yıl hediyesi elektrik ve doğalgaza yapılan fahiş zamlar ilave olunca, hiperenflasyon mu geliyor sorusunu ekonomi uzmanları endişeyle sormaya başladı.

Hoş; Aydın’da yaşayan işçinin, memurun, çiftçinin, emeklinin, öğrencinin mutfağında da kesesinde de hiperin de ötesinde enflasyon etkisi zaten var, ama inanın kötünün de kötüsü bizlere yaşatmadan sandığı getirmek istemeyen bir AKP iktidarıyla karşı karşıyayız.

Peki, AKP’nin bütün bunların üzerine memleketimize musallat ettiği yeni sürprizi ne? İster inanın ister inanmayın, sanayiciye enerji arzı yapamıyorum, üretiminizi %60 kısın dedi. Dünyada kaç ülke bu kadar yoğun iş bilmezliği bu kadar kısa zamanda tecrübe etmiştir bilmiyoruz ancak, sanayici zaten zor üretirken yüksek maliyetlerle boğuştuğu halde, işçisini, emekçisini işinden etmemek adına uğraşırken, AKP dönüp %60 kontak kapat deyiverdi.

Peki vardiyalı işçi çalıştıran işletmeler ne yapacak, işçisini nasıl nerede çalıştıracak, dövizle tavan yapan maliyetlere birde AKP’nin bu yeni iş bilmezliği eklenince sonucuna yine kim katlanacak?

Tabiki AKP’yi yönetenler değil. Ayşe Teyze, Fatma Abla, Hasan Abi bizler yani. Daha fazla enflasyon üzerine bir de tedarik sorunları.

Bu milletin başına yakın tarihte gelmiş en büyük felaket koronadır derken bile düşünüyor millet artık, ey AKP ey Aydın vekilleri ey Mustafa Savaş… AKP felaketin de felaketiymiş, bizatihi kendisi, ekonomi yönetimi ve bizlere çektirdikleriyle.

Koronanın iğnesi aşısı bulundu, bir noktaya geldik çok şükür.

Sizden bu milletin kurtulmanın aşısı ise zaten belli. İnanın tek doz sandık bu millete en iyi gelecek aşı.

Hem hatırlatma dozuna da gerek olmayacak. Haydi! Getirin sandığı, milletimiz birer doz yapıversin size aşınızı” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2022, 12:14

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER