BAŞKAN ATAY’DAN ÇİFTE AÇILIŞ

banner35

Efeler Belediyesi ve Başkanı Mehmet Fatih Atay Efeler halkına verdiği tüm sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

BAŞKAN ATAY’DAN ÇİFTE AÇILIŞ

Efeler Belediyesi ve Başkanı Mehmet Fatih Atay Efeler halkına verdiği tüm sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

İkinci Ücretsiz Psikolojik Destek ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi ve Sosyal Kültürel Ekonomik Araştırmalar Merkezi’nin (EFESAM) açılışı Efeler halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Zafer Meydanı’nda yapılan açılışta Zafer Mahalle Muhtarı Mustafa Saraç konuşmasında; Hanımevi’nin mahalle sakinleri ve özellikle Efelerli kadınlar için çok önemli bir katkı olduğunu belirtti. Aynı binada ikincisi açılan Psikolojik Destek ve Beslenme Danışmanlığı ve Efesam’ın açılışından ötürü mahalle adına ve Efeler halkı adına Başkan Atay’a teşekkürlerini iletti.

ADÜ Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kayhan Delibaş ise; Başkan Atay’ı yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı takdirlerini belirtti. Çok zor ve önemli bir dönemden geçildiğini belirten Delibaş, bu iki merkezinde bu anlamda çok büyük katkısının olacağını sözlerine ekledi.

İzmir Gazieymir Belediye Başkanı Halil Arda’da Başkan Atay’ı bu önemli günde yalnız bırakmadı. Başkan Arda; Ülkenin yönetimini eleştiren ve bugün gelinen noktada ekonomik anlamda sıkıntı yaşandığını belirten Başkan, kadınların ve çocukların ekonomik krizden en çok etkilenen bireyler olduğunu  ve böyle sosyal projelerle en çok onların destek görmesi gerektiğini belirterek Başkan Atay’ı tebrik etti.

Efeler’de birçok projeye ve hizmete imza atan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay bu önemli günü şu sözleri ile ifade etti;

“Biz hizmet yaptıkça toplumun sorunlarına odaklandıkça ve yaptığımız hizmetlerinde toplumundan karşılığını gördükçe heyecanımız artıyor. Doğru şeyler yaptığımıza inanıp enerjimizi daha da arttırıyoruz. Açmaya karar verdiğimiz zaman burada 160 kişi sırada bekliyordu. Belki üçüncüsünü de açacağız. Sebebi de toplumumuzda bozulmuş olan psikolojiye gereken katkıyı yapmak olacaktır. Buranın ilk açtığımız merkezle bir farklılığı var. Burada ayrıca bir beslenme uzmanlığı var. Bunların hepsini sizler için yaptık. Çünkü biz Mustafa Kemal Atatürk’ü önder almış bir insanız. Kendisi bilim ve aklı önder olarak aldı ve bizde onun izinden gidiyoruz. Hayatımızın sonuna kadar da onun izinden gitmeye devam edeceğiz.

Haber: S-D

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER