banner61

Nazilli Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor

banner35

NAZİLLİ BELEDİYESİ EKİPLERİ; KULLANIM ÖMRÜNÜ TAMAMLAYAN VE ARAÇ TRAFİĞİNİ TEHLİKEYE SOKAN PINARBAŞI MAHALLESİ 15 SOKAK’TA YOL YENİLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Nazilli Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor
banner66

Nazilli Belediyesi ekipleri, kullanım ömrünü tamamlayan ve araç trafiğini tehlikeye sokan Pınarbaşı Mahallesi 15 Sokak’ta yol yenileme çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pınarbaşı Mahallesi 15 Sokak’ta yol yenileme, bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmalar çerçevesinde mevcut eski yol baştan sona kazınarak, su mazgalları bakıma alındı. Kenar bordür kaplamaları yapılan yolda parke taşı döşenmesi için stabilizasyon işlemleri gerçekleştirildi.

Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz ve daire müdürleri ile birlikte bölgede incelemede bulunan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Kullanım ömrünü tamamlayan, trafik akışını engelleyen ve vatandaşlarımızın ciddi mağduriyetler yaşadığı bu bölgede çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz gece gündüz demeyen yoğun bir mesai harcıyor. Allah’ın izniyle en kısa sürede yolumuzu tamamlayıp trafiğe açacağız. Nazillimizde uzun ömürlü ve modern yollar yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER