Erdal Demir"MİLLETİM İÇİN ÜLKEM ADINA HER ALANDA GÖREV YAPMAYI ÇOK ANLAMLI GÖRÜYORUM"

banner35

Chp Önceki dönem milletvekili aday adayı olan siyaset bilimci Erdal Demir 28. Dönem milletvekili aday adaylığı için açıklamada bulundu.

Erdal Demir"MİLLETİM İÇİN  ÜLKEM ADINA HER ALANDA GÖREV YAPMAYI ÇOK ANLAMLI GÖRÜYORUM"

Demir;

"Yıllarımı eğitime, siyasete hizmet vererek, geldiğim noktada kendime ve başarılarıma hep saygı duyarken, Liyakat esaslı devlet hizmet anlayışımdan hiçbir şey kaybetmeden hep daha ileri diye çalıştım.

Kendi geleceğimi çıkarlardan ve birilerine dayanarak tahsis etmenin uzağında gururumun önceliğinde yaşadım. Ailemden aldığım inanç ve kültür Ritüellerimin yolundan sapmadan, ideolojik terbiyemin verdiği güçle hep siyasetin doğru tarafında aldığım eğitimle yücelmenin temeline insana sevginin öncelikli esasını oturtturdum.

Aralık okumak, analiz yapma ve geleceğe yön verme konusunda aldığım eğitimle her aşamada verdiğim kararların arkasında durmayı yeğledim.

Bugün siyasi olgunluğumun üst seviyelerine ulaşmışken, bunun hizmet odağının TBMM olduğu gerçeğinin yanına insana hizmetin her alanda var olduğunun gerçeğini koymayı ihmal etmeden belleğime yerleştirmenin pozitif sonuçlarını yaşadım.

Bu dönem siyasetin odak noktasına sistemin değişmesi ve demokrasinin gelişerek sivilleşmesini, milli iradenin üstün kılınması gerçeğini yaygınlaştırmak, bunun için alanlarda yoğun çalışma gereğini öne çıkardım.

Ayrıca Türkiye Emekliler üzerinden yaşadığı hatalar zincirinin, Emekli yaşamını çekilmez hale getirmişken, verilmesi gereken bir örgütsel çalışmanın içerisinde bulunmayı kendime sorumluluk olarak görev bilmenin, görev yaptığım 2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Sekreterlik görevimi bu dönemde yapmanın doğru olacağını düşünerek, bu görevi basamak olarak kullanmadığım anlayışımı da öncelikli gördüm.

TBMM de görev ifa etme arzu ve sorumluluğumu bir sonraki döneme hayırlısıyla bırakmayı uygun gördüğümü değerli seçmenlerime bildirmeyi sorumluluk olarak gördüm. Daha güzel günlere, aydınlık Türkiye’ye hizmet edeceğimiz günlerin çok yakın olduğunu söyleyerek hepinize saygılarımı sunuyorum." İfadelerine yer verdi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2023, 22:15

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER