Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, düzenlediği basın toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini açıkladı. Tetik, görevine bağımsız olarak devam edeceğini bildirdi.

İstifa kararını kamuoyuyla paylaşan Başkan Tetik, açıklaması sırasında duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan Tetik’in konuşması salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Görevine bağımsız devam edecek

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, CHP’den ayrılmasının ardından belediye başkanlığı görevini sürdüreceğini ve bir süre bağımsız olarak görev yapacağını açıkladı.

AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ SEDA SARIBAŞ’TAN 29 EKİM MESAJI
AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ SEDA SARIBAŞ’TAN 29 EKİM MESAJI
İçeriği Görüntüle

Tetik’in istifa kararı, Nazilli siyasetinde önemli bir gelişme olarak değerlendirilirken, kararın kent siyasetindeki yansımaları merak konusu oldu