ÇEŞMEDEKİ DOĞA FELAKETİ, KUŞADASI’NA HAREKETLİLİK GETİRDİ

banner35

Çeşmedeki doğa felaketi, Kuşadası’nda hareketlilik getirdi. Son aylarda İzmir ve İzmir’e bağlı sahil ilçelerinde meydana gelen felaket dediğimiz doğa olayları özellikle Çeşme’de Ankara ve İstanbul’dan gelen yazlıkçıları arayışa sürükledi.

ÇEŞMEDEKİ DOĞA FELAKETİ, KUŞADASI’NA HAREKETLİLİK GETİRDİ
Çeşmedeki doğa felaketi, Kuşadası’nda hareketlilik getirdi. Son aylarda İzmir ve İzmir’e bağlı sahil ilçelerinde meydana gelen felaket dediğimiz doğa olayları özellikle Çeşme’de Ankara ve İstanbul’dan gelen yazlıkçıları arayışa sürükledi. 12/02/2021 tarihinden itibaren Kuşadası ve özellikle Davutlar ve Güzelçamlı’da görünen 34 ve 06 plakalı araçlar dikkat çekti.
Yörük Efe Gazetesi muhabirinin yapmış olduğu araştırmaya göre emlakçılarda arsa ve bitmiş hazır villa sunumlarının yoğunlukta olduğu görüldü. Dışarıdan gelenlerin özellikle bitmiş villalar üzerinde yoğunlaştığı arsa arayışında olanlarda çoğunlukta olduğu görüldü.
Yaşanan doğal afet ve felaketlerden Kuşadası’nın ve kıyı şeridinde bulunan mahallelerinin kayda değer zarar görmemesi  yerleşik adına bu bölgenin dikkatlerini üzerine çekmesine neden oldu.


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2021, 15:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER