Aydın’da şiddetle mücadele konusu masaya yatırıldı

banner35

AYDIN AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ ABDULLAH KÖMÜRCÜOĞLU, ŞİDDET ÖNLEME VE İZLEME MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BRİFİNG ALARAK 2023 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Aydın’da şiddetle mücadele konusu masaya yatırıldı

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürlüğü’nden brifing alarak 2023 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü’nden aldığı brifing sonrasında 2023 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, il genelinde şiddetin önlenmesi ve izlenmesi konularında alınan tedbirler, gerçekleştirilen projeler ve hedeflenen stratejiler ele alındı. Kömürcüoğlu, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ekiplerinden edindiği bilgilerle, şiddetin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmaları ve alınan önlemlerin etkinliği üzerine değerlendirmelerde bulundu.

2023 yılı için planlanan projeler ve güncel gelişmeler hakkında da bilgi alan Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kömürcüoğlu, şiddetle mücadelede kararlılıkla ilerlediklerini belirterek daha etkin çözümler üretmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER