Başkan Öndeş’ten istihdama yönelik önemli hamle

banner35

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ, İŞ ARAYAN KADIN VE ERKEKLERE YÖNELİK İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLÜK KURSLARININ DÜZENLENMESİ İÇİN PROTOKOL İMZALADI. BAŞKAN ÖNDEŞ, “İLÇEMİZDE İSTİHDAMI ARTTIRMAK VE İŞSİZLİĞE YÖNELİK ÇÖZÜMLER ÜRETMEK AMACIYLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ.” DEDİ.

Başkan Öndeş’ten istihdama yönelik önemli hamle

Germencik Belediyesi ve Belgesem İş ve Tarım Makineleri Operatörlük Kursu arasında iş arayan kadın ve erkeklere yönelik iş makinesi operatörlük kurslarının düzenlenmesi için protokol imzalandı. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “İlçemizde istihdamı arttırmak ve işsizliğe yönelik çözümler üretmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, ilçedeki istihdamı artırmak amacıyla, Belgesem İş ve Tarım Makineleri Operatörlük Kursu Kurucusu Okan Sezgin ile protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde ilçede ikamet eden vatandaşlara iş makineleri kursu verilecek. 19-35 yaş arasındaki kadın ve erkek katılımcılara özel uygulanacak yüzde 50 indirimle gerçekleşecek kurslarda; silindir, beko loder, mobil vinç, dozer, greyder, elektrikli transpalet, ekskavatör operatörlüğü öğretilecek. Germencik Belediyesi ve Belgesem işbirliği ile düzenlenecek iş makinesi operatörlük kurslarına katılmak isteyen erkek ve kadın vatandaşlar 2 Ocak 2024 tarihi it

ibari ile 1 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Başvurular Germencik Belediyesi’nde kabul edilecek.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “İlçemizde istihdamı arttırmak ve işsizliğe yönelik çözümler üretmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çerçevede ilçemizde ikamet eden 19-35 yaş arası kadın ve erkek vatandaşlarımızın katılım sağlayabileceği iş makinesi kursu için Belgesem İş ve Tarım Makineleri Operatörlük Kursu Kurucusu Sn. Okan Sezgin ile protokol imzaladık. Protokol çerçevesinde kadınlara belediyemiz tarafından karşılanmak üzere ücretsiz, erkeklere ise yüzde 50 indirim sağlanacak olan kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 1 Ocak tarihi itibari ile Belediyemize başvurabileceklerdir. İlçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER