BAŞKAN SÜLEYMAN DEMİRCİ’DEN SAMET’E DESTEK

banner35

İyi Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci kaza sonucu kollarını kaybeden Samet Aktepe’ye destek olarak diş tedavisini gerçekleştirdi. Zor günleri atlatan Samet için bir desteğin de Başkan Demirci’den gelmesi yüzleri güldürdü.

BAŞKAN SÜLEYMAN DEMİRCİ’DEN SAMET’E DESTEK

İyi Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci kaza sonucu kollarını kaybeden Samet Aktepe’ye destek olarak diş tedavisini gerçekleştirdi. Zor günleri atlatan Samet için bir desteğin de Başkan Demirci’den gelmesi yüzleri güldürdü. Sosyal Medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Başkan Demirci;

Talihsiz bir kaza sonucu kollarını kaybeden ve İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya öncülüğünde protez kollarına kavuşabilmesi için yardım kampanyası başlatılan kıymetli evladımız Samet’e diş tedavisinde yardımcı olduk. İğne ve dişçi korkusunu birlikte yendiğimiz Samet’e daima yüzünün güldüğü, sağlıklı ve umut dolu bir yaşam diliyorum.

Bu vesileyle hayırsever vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Sizde küçük de olsa başlatılan yardım kampanyasına destek olarak Samet’e umut olun. Hepimizin desteğiyle Samet yeniden hayata tutunsun. #SameteUmutOluyoruz

Aydın Valiliği onayıyla açılan hesap bilgileri:

Hesap Sahibi: Samet AKTEPE

Hesap No: 96563343-5001 797- Ziraat Bankası İncirliova Şubesi

IBAN: TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01 ifadelerine yer veren Başkan, tüm vatandaşlara da destek çağrısı yapmayı unutmadı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2021, 21:41

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER